grat
én 7300-320ra teszem a esést....én is ülök bennük...ráér..jövőhéten sztem már jók lesznek
én benneragadtam rendesen a shortba, nehogy nélkülem essen felkiáltással visszaszálltam a stopp helyén..... az akkori -50piprre rápakolt az ökörségem még -100pipet
lassan nyitni kéne a másodikat.....
én nyitottam egy fedező dj longot is 867-920 céllal
Pénteken kitörnek,jövő 7en esés...érdekes gondolat.
jó a képem obama a szakadék előtt:)lehet ez lesz 2013 ba a rv piacon dax meg 6500-6300lesz
A nyersanyagkapcsolt papírok és a fogyasztói szolgáltatásokat nyújtó vállalatok teljesítenek a legjobban. A közmű és a telekomcégek viszont a sor végén kullognak a Stoxx Europe 600 indexen belül.
Az európai hatóságok rábólintottak a Glencore (LSE) és az Xstrata (LSE) fúziójára, de a részvények csak minimálisan reagáltak a hírre, mivel korábbi sajtóértesülések szerint ez a döntés várható volt. Mindenesetre jól teljesítenek a részvények, 2-2,3 százalékos pluszban mozognak a londoni parketten.
A másodpiacon jól pörögnek a görög kötvények, a márciusi átstrukturálás óta a legalacsonyabb szintre esett a 10 éves kötvények hozama 16,14 százalékra.
Jól sikerült a mai spanyol kötvényaukció, közel 3,9 milliárd eurónyi 3, 5 és 9 éves lejáratú kötvényt adtak el a korábbi kibocsátáshoz képest alacsonyabb hozam mellett. Az érdeklődéssel most sem volt gond. A spanyolok már teljesítették idei kibocsátási tervüket, így a mostani aukciók már a jövő évi finanszírozás kontójára mennek.
Jól reagált a SABMiller (LSE) részvénye a ma reggel publikált gyorsjelentésre, a részvény 6 százalékot meghaladó pluszban tartózkodik.
shortba vagyok főleg de ha kitörnek amit esedékesnek tartok péntekre és jövőhét esés sztem
http://postimage.org/image/arqfqybr5/... ez nagyon durva
és ezt Te simán olvasod?
én inkább mostmár lefelé várnám.. de a 7500 -as limit miatt a TS26-ot nem merem megjátszani
inkább 27