Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#576079 momex Előzmény: #576075

"az új oldalon már jobb oldalon lesz a dobozka. :)"

Na még szép, hogy jobb oldalon, amindenit neki, ez a királyunk óhaja is.

Bal oldal legyen üres, ott ne legyen semmi és senki!

Webforradalom!

#576075 Kissherceg Előzmény: #576068

egyszer az a baj, hogy kevés a cikk, aztán pedig sok... :) az új oldalon már jobb oldalon lesz a dobozka. :)

OTP mai teljesítménye szemrevaló

#576068 banyaiz Előzmény: #576056

Ha eladtam volna nézegetném , hogy ott visszaveszem, de nem léptem még hétfőn . Itt meg már nem játszom vele. Vhol 800 körül van.

Annyi cikked van mostanában OTP-s cikkek elvesznek köztük , át kellene szerkeszteni úgy a fejlécet, hogy mindig elől legyen villogó betűkkel. Vagy mindjárt kommentáld is és akkor a fórumok között látszik :)

#576045 banyaiz Előzmény: #576044

Az mindig a múlt . real time adatokat adj. :)

Mennyin van a 200 napos? 800 körül vhol nem?

#576042 banyaiz Előzmény: #576041

Egész héten zárás előtt 2-3 órával elkezdték adni. Vsz amcsi alapok short nyitás, eladás. Nem vmi drasztikusan hiszen az egész világ emelkedik egész héten. Mi lenne ha esnének.

Holnap? Ha esnek mi megnézzük a 200 napos környékét 750-800. Onnan elvileg nem szabadna tovább esnünk. De ha külföld jövő héten esik akkor nem biztos megfogja.

#576041 Euroman Előzmény: #576038

szerintem amcsik ma le se xarják...eszik a pulykát, jobb dolguk is van, mint ezt bámulni...majd holnap:((

#576040 momex Előzmény: #575919

Még a végén ma zárhatod? :-))

Lassan lehet gondolkodni a vásárláson...

#576038 banyaiz Előzmény: #576037

Amcsik felébrednek egész héten beleadnak minden nap.

"köszönjük a 6 gólt ,a pompás győzelmet" :) ezek a faxtolcsy hatás örömei. Alázatra tanít engem ez az ember. :)

#576033 Euroman Előzmény: #576031

legfeljebb a shortot lett volna értelme....ócska putri xar, long nagyon felejtős...faxtolcsy betett nei

érdekes mozgások.. angol…

#576012 Ibiza

érdekes mozgások.. angol német az égben a fejlődők a vízvonal alatt de a Forint mint bivaly..Görög spanyol hírekre gyengülni kéne forintnak...

érdekes az OTP és a Ft fordított arányossága.. már 2 hete ez van..

elvileg VIP beszálló.. ha tőzsde olcsó a Forint gyenge..

de az is lehet a lejáró Ft kötvényt váltják jóárasított eurra..

vagy eurt váltanak mindenáron Forintra?

mondjuk 4200as OTPnél 288as eur az 14.58

3920as OTPnél 280as eur az 14.00

#575970 banyaiz Előzmény: #575955

Nagyon sok mindenen múlik.

Ha csak év végéig nézem azt mondanám külföld inkább fel, de mi lehet helyben, vagy mérsékeltebben velük.

2013-at nézem azt kibogozni. :) Egyrészt jegybank témái, imf ügyeink, és akkor a világ merre. :) Hát ez elég bonyolult feladvány. 1-1 napra hétre még csak csak.

Ami egy nagyjából normális pont az Otp fundája (szerencsére eddig bírta a csapásokat).