Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Az HSBC féle kínai terme…

#575802 big-ebuy

Az HSBC féle kínai termelői árindex novemberben újra a kritikus 50-es szint fölé tudott emelkedni 13 hónap csökkenés után, azonban a kínai részvények eséssel reagáltak a hírre, ugyanis a pozitív hír miatt csökkent a jegybanki lazítás esélye.

A Fitch újra leminősítette Ciprus adósságbesorolását 2 fokozattal ’BB-’-ra, a kilátást továbbra is negatívon hagyta.

John Williams FED elnök szerint, a jegybank távol van még a kötvényvásárlási programjának határaitól és 2013-ban is folytatódni fog. Mr Williams ezzel azokat a véleményeket akarta cáfolni, melyek szerint a jegybank a program által túlságosan is nagy szereplővé válik a kötvénypiacokon. Az elnök úr arra a kérdésre, hogy „hol vannak a korlátjai a jegybanki mérleg növelésének?” igen tudományosan csak annyit mondott, hogy „Elméletileg el lehet képzelni egy korlátot, de szerintem még nem vagyunk a közelében”.

Re: nincs cím

#575797 rbbj11 Előzmény: #575796

felőlem lehet 7198 és 7250 is, sőt, legjobb, ha ma mindkettőt megcsinálja, mert akkor mind a short, mind a long pozim targetnél zár :)

#575796 Fornit Előzmény: #575789

Én is longban.

Feleakkora mint a short volt amit hétfőn zártam.

248 nem is lenne rossz. :)

Nekem megvan a mai pénze…

#575793 Ricsi

Nekem megvan a mai pénzem, innen már csak a régieket kezelgetem, ha van értelme :)

#575786 big-ebuy Előzmény: #575776

7230-7253 lenne a ideális 44el-pontosan,én is ülök egy 77dax shortba tegnaptól meg cac shortokba

#575774 rbbj11 Előzmény: #575770

a poziban benn voltam, de szűkre vettem profitvédőt a jó francia adatok miatt, aztán ki is ütötték azonnal, de nem bánom, várom a visszanyitást. Azért felettéb érdekes, jó adatokra franciák milyen sallert kaptak, és hogy végül ők töltöttek rést, nem dax...na nem baj, 9.30-kor majd dax is megtölti, amit meg kell :D

#575770 Ricsi Előzmény: #575768

Pont kérdezni akartam, megjátszod-e a résbetöltést, amit annyira vártál :D

#575768 rbbj11 Előzmény: #575758

jók lettek a francia adatok, 9.30-ig ebből emelkedés lehet, ezért kitettem dax shortot kicsi nyerőben, 7226-on újranyitnám (lehet, még feljebb viszem a limitet)