Az is jelent valamit :DDD
Topikshortosok többsége longban :D
még lezártam a longokból ebben a "zuttyanásban", tehát most shortolom újból.
Nah csak letörünk 0 forgalommal?
SP futures meg még mindig felfelé áll...úgyhogy ezért nem esünk mi sem.
várunk.....lehet zárogatok még a longokból.... ha feljebb kerül...még egy picit lezártam.
zárogatom a longjaimat....
túl nagy a KT , mindjárt össze fog esni
szerk : 200 felett sikerült lezárnom az a keveset most nincs pozi. és mára elég is volt azthiszem
ma nem lesz forgalom akkor egyáltalán....
ez már látszik ebből a nyitóból is... viszont minden zöldben.
18100-at akkor valszeg nem most töri le a piac...
Holnap zárva,pénteken meg röviden nyitva hambiék...pfff,akkor gondolom húzzák - vonják majd a bétet mint foxi a lábtörlőt.
jaja..azok a frankók...van rengeteg ilyen amúgy :-)))
No, USA munkanélküliségi adat nagyon jó lett...
én meg full longba kerültem a short zárogatások miatt, még dél körül.... :-)) már hívott is brókerem hogy biztos nem néztem -e el valamit :DDD még ő sem hiszi el :-))))
(persze ahogy az lenni szokott ilyenkor esik a legkönnyebben )
olcsóbb, de ne offolj szivi állandóan, mert dádá lesz...
mindenki erről az EUR/HUF -ról akar lebeszélni...
én elfogadom....de EUR/ USD -vel jobban lehet keresni ? vagyis könnyebb is trédelni ?
ha meg izgalom kell :
Blonde Massage -mpeg4 ben 35 perc, letölthető az ncorrol :) :) :) inkább erre mint a huffra :)
Bud :) felejtsd el a HUF párokat :) ....már ha nem akarsz magadnak plussz adrenalint :)
addigra lesz deviza számlám...ki kellene majd használni...
Ezt elnézve most van beszálló 20e feletti buxra! :D
igen :- )
tegnapelőtt shortot lezártam, kicsit visszajött lezártam egy csomó longot, tehát shortba voltam tegnapig...tegnap a Stop zárta le a shortot, még lezártam shortot - tehát longba vagyok most is....fennt beraktam eladársa longot, akkor leszek egálban..de már lezárnék még shotot - akkor még nagyobb longban lennék.. :_)))
Questorban meg lehet csinálni mondjuk hogy nyitva van 300-300 kontraktus long - short, egyszerre a program mégis úgy nézni mintha nem lennél pozícióban...csak év végéig le kell zárni...
ezért vannak ezek a furcsaságok.