Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#575949 banyaiz Előzmény: #575943

Ezzel amilyen irányba elmentünk a költségvetés tervezésben, simán el tudom képzelni, hogy az lenne a jó döntés eladni, és jövő tavasszal visszavenni 3 k körül.

Csak elég sok minden bezavar ebbe a döntésbe. Főleg az, hogy nem szívesen adnék olyasmit 4k-n ami szerintem alsó hangon többet ér ennél jóval. Ha netán a piac pont most veszi ezt észre, akkor nagy szopás lenne a történet.

Sokkal egyszerűbb lenne minden ha ezek a derék forradalmár testvéreim átmennének normálisba.

#575947 momex Előzmény: #575919

Ügyesen kieszeltem, hogy ez egy napon túli short pozi :-)))

Ha nem vagyok túl windischgrätz, megkérdezhetem, hogy kinél és milyen jutalékkal tetted ezt meg, vagy ha ezzel az személyiségi jogaidat sértem, akkor esetleg kit tudnál ajánlani? Váltásban gondolkodom....

Tudom, egy kicsit off a téma, ne tessék kihurrogni érte!

Köszi!

#575943 banyaiz Előzmény: #575940

7000 az későbbi téma (lehet).

Hogy is mondjam ezt neked, ha funda oldalról nézed elszakadsz a vonalaidtól akkor van egy jelenlegi áránál lényegesen jobb árazást érdemlő cég, amit sújt egypár dolog, és ezeknek a hatásait akár csak 2013-ra kibogozni nem egyszerű. (nem csak forradalom más egyéb külső hatások)

Leegyszerűsítve van egy pakkom amit át kellene kötnöm, ráadásul úgy szeretném olcsóbban visszavenni, ha már ilyet csinálok. Ehhez viszont el kellene adnom pár napig hétig. 3900-nél van. Simán el tudom képzelni, hogy év végére 4500-on lesz, de azt is, hogy 3500-on.

Az a bajom külföldet felfelé várom év végéig, de oti lehet, hogy saller kokik miatt nem tud majd igazán menni ezzel, sőt az is lehet morzsolódik lefelé. Viszont el tudom azt is képzelni átlép ezen a piac saller kokikon és meghúzzák rendesebben (nem túl esélyes de talán)

Viszont ha külföld esik év végéig akkor Oti jobban fog esni vsz (de külföldön inkább emelkedést várnék több esélyt adok arra persze ez sem biztos)

Ennyi problémám, rövid távon :) A hosszabb távú problémáimtól inkább meg is kímélnélek. :)

Zárójelben képzeld el azt év végén a forradalom megtámogatta volna a papírt. Kicsit más lenne a fenti matek.

#575936 banyaiz Előzmény: #575913

Nem para miatt mondom.

Huf erős persze mert tartjuk a hiánycélt, ráadásul a nemzetközi helyzet nem fokozódott.

Viszont szegény OTI saller kokit szenvedett el 1-2-3 csomagban. Ezt biztos észlelted. :) Ha ezek a csomagok imf felé léptek volna, és nem ütik Otit (kettő egy és ugyanaz) most 5000 környékén lennénk vsz.

#575913 Kissherceg Előzmény: #575908

ennyit parázni egy hét csorgás után, hihetetlen vagy. Főleg, hogy a pozid már 1,5 éves ... :) Bírd ki ezt a pár hét korrekciót, aztán megint írhatod a szép emelkedésről a nótát... HUF erős, semmi koki saller nincs...

shortot zártam 20 alatt

#575908 banyaiz Előzmény: #575892

200 napos vhol 3800 körül van ha jól csalódom (ez a te szakterületed majd kijavítasz:) , lehet meglátogatjuk sajnos.

Ezzel a saller kokival amit kaptunk lehet az év végi emelkedésből is (ha érdeklődés hiányában el nem marad külföldön) kimaradunk.

#575861 banyaiz Előzmény: #575848

Nem elég drámai neked ez a nihil amivé alakult OTP kereskedése az utóbbi időkben?

Ránézek arra 3900 körül van az nekem több mint drámai. :)

#575827 banyaiz Előzmény: #575790

Ez a hét tragikus eddig, külföldi combos emelkedés mellett estünk cirka 5%-ot.

Persze ha múlt pénteki kv-i csomag tartalmára tekintek , nem meglepő.

#575620 Csusza Előzmény: #575613

:-) Bocs.

Kaptam, meglátjuk. Mennyiség jelképes.

Meg amúgy is a hosszútávú befektetéseké a jövő! :-D