Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#575152 gilgalad Előzmény: #575120

Ráadásul úgy, hogy közben elsorvad minden, aminek működnie kéne. Itt kb. holnapra nem lehet tervezni, de egyébként tényleg jó fej Viktor cár és helyre rak mindent. Az országot is, vissza 100 évvel és közép Ázsiába, mert szerinte oda valók vagyunk...

Távolabbról nézve a Mol és OTP páros nem valami vidám, ez meghatározhatja az index jövőjét is, hogy legyen némi tárgyhoz kapcsolódó szöveg is részemről.

#575119 gilgalad Előzmény: #575107

hazaáruló-rabló libsikomcsi bagázs = hazug elvakult saját klientúrát építő narancsos-keresztes bagázs

Számomra nincs különbség, csak a színek változnak és a stílus, az eredmény ugyanaz...

#575117 Euroman Előzmény: #575107

igen, gyerekként nem éreztem a politikai dolgokat, leginkább csak gyerekként éltem, aztán a 89-es első diplomaszerzés után az Antall korszak nagyon tetszett...a két orbány időszakot leszámítva a többivel sem volt gondom..

#575110 BudFox Előzmény: #575096

hát ezt szomorúan hallom.....tegyél ellene :-)

No, az újabb full short pakk lezárva...beálltam még shortot lezárni..akkor longba kerülök, de csak pici lesz..ha lesz.

#575107 Ibiza Előzmény: #575084

:) ezzel elásod magad..jobb volt nekik a hazaáruló-rabló libsikomcsi bagázs..

ds

#575105 Waszeitung

Haláli ez a hati,a reggeli minuszos és +150 pont között változik...nem hiszem el hogy ebben az országban semmi sem tud működni hibátlanul.

#575096 Euroman Előzmény: #575093

tőlünk csak elvett, és remény sincs rá, hogy bármit is kapjunk....én az elmúlt 30 évben, mióta felnőttnek számítok ilyen rosszul nem éreztem magam Mo.-n, mint 2012 óta..

#575093 BudFox Előzmény: #575086

ebben nem szoktunk egyetérteni...Viktor Csupa jó döntéseket hoz, ez meg az én véleményem..de ne menjünk át politika témába.

közben BÉT összeroggyant megint.

full shortba vagyok a tegnapi lezárogatások miatt...nekem jó...