meg amúgy is mindegy...családban senki nem fog nálunk regisztrálni...
meg amúgy is mindegy...családban senki nem fog nálunk regisztrálni...
most is miatta van....csupa rossz döntést hoz, EU lehet már ma is megint beszopatja a kohéziós pénzekkel...én utálom, de ez nem oszt és nem szoroz, legfeljebb még xarabbul érzem magam, és a korábban említett családi okokból még mindig nem tudok lelépni az országból
Viktor jó gyerek...én bírom..helyreteszi a dolgokat :-) ha marad nem számítok nagy esésekre.
lehet.....de a tavalyi hegymenetek, meg a január-februári hegymenetek is irreálisak voltak.
hogy az USA rekord eladósodottság - SP 1450 körüli őrültségekről már ne is beszéljünk..
2009-ben volt a "világégés"-nél 10.000....oszt mi lesz 14 után, ha ovi marad???...onnan még hová shortolsz???
emlékszem hogy tavaly ilyenkor meg 4 héten át tartó 22% -os felfelé menetel volt..megállás nélkül :-))
szóval részemről 10.000 alatt szeretném már látni...vagy inkább 5000 nél a BUX -ot
Csodás, minuszos kamatnál kellett volna adni 400-nál, a tegnapi 300-as kt nál nem volt nyerő ötlet :)
Szerintem nem elég, az egész BUX be lesz szántva 2014-ig. Állami alkohol, állami telefon, állami közmű, minden a jól gazdálkodó magyar államé lesz és triplán adóztatott, MSCI pápá :-)
alakul
nov 8 és 14 kivételével mindennap minuszban zárt a bux....
novemberben más sem volt, csak csökkenés....elég már!
USa is megbolondult tegnap...a semmiért..csak az "időhúzás" megy.
itt meg elmarad az IMF megállapodás...akkor eshetünk ?
Igen Markers probléma. Most irtam nekik. Hihetetlen....ehhez képest azért elég dràga
sorry,nem a kereskedési felületemet néztem,és a másik oldal ezek szerint nem frissült :( bocsi az indokolatlan okoskodásért
És záróra, a reggeli 300 pontos kt( ami k*vára kellett) 65 pont lett :))
tipikus fordulós hangulat, pletykára észnélkül veszik,főként a kapzsiság vezérletével,vagy a késői longosok nyitásai miatt akik az elmult 3év menete után még további csúcsokban hisznek ( persze az is lehet nekik lesz igazuk) és ki nem maradnának, növekvő volatilitás,ami teljes napokat is meghatározhat,ez ma a long volt kinnt,de én még mindig kétlem hogy ez tartós lenne,és amikor valami ilyen gyorsan jön ,az annyit is ér,kiderül a folytatásban,de ha az én verzióm nyer akkor a kinnti hangulatromlás,ami szerintem a 4ó-s csártokon lefigyelhető lesz ,idehaza a reggeli lokásis alj tesztjét fogja hozni akár a hét közepére végére