itt nics olyan hogy "normális" :D csak a nagy mutyi - meg össze-visszaság.
itt nics olyan hogy "normális" :D csak a nagy mutyi - meg össze-visszaság.
Nyitóból erre a szintre vártam molt, beraktam egy stoppot 300-ra, átugrotta, mérgemben kib@sztam piacin (kis pakk volt) 17k alatt. Most meg... ááh.
Szerintem már kivárok holnapig bármivel itt a hatiban (persze ha vki fel/le kötné 800 ponttal, azért nyitnék vmit :) )
molban funda és ta alapján is esésnek kéne jönnie,nem hagy ott egy ekkora kanócot naposon,épp a "normális" szintig jöt vissza eddig ,már ha lehet ilyet mondani a béten hogy normális :)
A Stop lezárta a shotjaimat 16:30 környékén. 15 % nyerségem lett a teljes tőkére nézve....csak az a baj hogy 2 hónapot ültem rajta és vagy 5 hullám volt mire ide leesett..tehát sokszor volt minuszban a pakk nagy része....de hát ez van...
sok kicsi - nem is kicsi + türelem és megfontoltság kell hogy nyerjen picit az ember.
No....most meg zárogatom a megmaradt pakkjaimat..short-long
mivel már nem tudok visszavenni...holnapig short :-)
jaja valszeg felcserélték a szerepeket
Molly vette a vállár a piacot,gyenge 1200 pontot emelkedett...amúgy Oti jól tartja magát egyideje,kinn ugye egy hete estek,ott is már időszerű a kori,más kérdés hogy a nagy zakóból mi nem vettük ki a részünket,de gondolom a felfelében benne leszünk.
kiváncsi vagyok zárásra,mert szerintem a trédek nagy része DTD jelleggel nyílt ,spekik vették meg a nyitó zuttyot,zárnak-e a megynyitott pozikból vagy viszik tovább a longot, a nemzetközi szentiment most épp longos,usa pletykák nyugtatnak,kérdés meddig ,és hogy ez csak kori vagy megint fordul minden északnak
összerettyintünk itt egy tőzsdén kívüli óccó akciót :):):)
Én 400 on zártam le a shortjaimat.
Lefixálhattuk volna a tranzakciót:))
Mai nap láthattuk, hogy hogyan lesz a 300 pontos kt-ból 90 pontos napon belül... :)
18399en ujabb shortok nyiltak nálam
....remélem nem kaszálnak el fölfelé
kíváncsi leszek a funda vagy a speki vétel lesz -e az erősebb az elkövetkező pár napban
de az elemzői reakciókat olvasva az ujabb kormánylépésre,nehezzen tudom elképzelni a tatós emelkedés lehetőségét, lehet hogy pont ezért fog elindulni?
Én lezártam a shortom. A mai bővítés 363-as átlaggal volt, hát az nem kellett volna.
Meg a reggeli mol-long szopás sem.
Azért jó kör volt.
az esés várható volt a kormánylépések miatt,a mértéke kérdéses,illetve nem hittem volna hogy ilyen karakán módon vissza is húzzák, hati naposon brutál kinnt a bollingerből,napos csatornája alsó támaszánál,szóval akár pattanhat is, ez megint a bármi lehet kategória
Én beraktam most egy Stop -ot...
ma nem is számítottam esésre, erre esik a BÉT. szóval ha emelkedne kiszálltam idénre ebből a shortból....már sokáig megvolt - megvan...azthsizem 1.5 - 2 hónapja tán...és szép nyereségben vagyok. szóval idén már mit akar az ember ?
jó cikk....mondjuk akik ilyen esztelenül csinálják, az már tényleg olyan mint a szerencsejáték...
szerencsére itt a fórumosok között nem sok ember tart itt... ez már szenvedélybetegség ami a cikkben van írva...de vigyázni kell..igen.