Regisztráció Elfelejtett jelszó

Commerzbank AG

Re: nincs cím

#574458 Ricsi Előzmény: #574454

Tudom, végigkövettem, de nem szóltam bele, már megszoktam, Baba kijelent valamit, és ha rákérdezel, csak sejtelmes mosoly van. Aztán ha bejön, harsog tőle a net, ha meg nem, akkor véletlenül sem beszél róla.

Tudom, többfelé kérdezted tőle, mennyi lenne az az sp szint, ahol már beismerné, tévedett. Miután nem írt rá semmit, gondolom az a 0 szint (mint a válaszai száma). Így legalább nem kockáztat semmit... :D

#574454 rbbj11 Előzmény: #574453

nekem volt egy képzelésem, miért esik 1400 alá jóval, de ursi szerint 1380 lehetett volna a mélypont

Vajon melyik duplázik el…

#574450 Copfos

Vajon melyik duplázik előbb ez vagy az OTP!

Na, ebből is hosszútávú …

#574039 Parmerozpazepan

Na, ebből is hosszútávú befektetés lett, úgy tűnik.

Nincs szerencsém ezekkel a bétás papírokkal.

Commerzbank AG's (CBK.X…

#573788 MrTibi16

Commerzbank AG's (CBK.XE) retail bank won't post a profit in 2013 amid comprehensive restructuring efforts, weekly Focus reports Sunday citing the unit's chief Martin Zielke.

"In the coming year we will invest what we earn, therefore we won't make a profit," Zielke is cited as saying.

Last week, the troubled bank said its retail unit is aiming for an operating profit of 500 million euros ($638 million) by 2016 and provided details on a sweeping four-year restructuring plan designed to improve profitability and keep a lid on costs.

#561040 macika Előzmény: #561036

Commerzbank

Német sajtóértesülések szerint a Commerzbank 2013-ban sem fizethet osztalékot. A híresztelést a Commerzbank egyelőre még nem kommentálta. A társaság egyébként 2007 óta nem fizetett osztalékot és 2013-ra is csak 0,03 eurós osztalékvárakozás az elemzői konszenzus. Ennek fő oka a gyenge eredményvárakozás, illetve az első két negyedév már realizált alacsony eredménye. Azonban a bank tőkehelyzete megfelelő, ezért ez nem teszi szükségessé az eredmény visszaforgatását.