Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kivonul Magyarországról a Bricostore

Re: nincs cím

#575429 Dr. ursi Előzmény: #575253

abszolút magyar.

DE :o) felcsúti zsolt.

még kínában is van gyáruk ... azé, hogy egy magyar cégnek kínában legyen gyártó üzeme, az kuriózum.

jó a cég.

és jó a döntés is.

az apja egy garázsból (gmk) indult.

írtam nekik pályázatot :o)

#575401 Előzmény: #575253

Felcsúti Péter szerinted nem magyar? Már csak azért kérdem, mert övé a cég.

#575253 Margaretta Előzmény: #574517

Igen, tisztára magyar a tulajdonos, aki átvenné a brikót:

MPF HOLDING LLC

US-12207 Albany, 41 State Street Suite 106.

A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:

Kézbesítési megbízott: Felcsutiné Lenkei Katalin (an.: Stefán Katalin)

2030 Érd, Duna u 68.

#575251 kosami Előzmény: #575245

"A megszólaló törzsvásárlók az őszi/téli árukészletet hiányolják, megjegyzik, hogy az üzlet kong az ürességtől."

Nyári konfekcióval nehezen lehet labdába rúgni télen. :)

Csodálkoznak hogy kong az ürességtől?

#574517 Előzmény: #574166

Wazz, nézz már körül a világban - hol várható FOGYASZTÓI(!) fellendülés?

Ott, ahol az uzsoramaffia a jelenben eladósít, aztán a jövőbeli számlát majd kamatostul behajtja. Az egész világ fogyasztói társadalma omlik össze, ehhez képest errefelé még egészen békés a világ.

Egyébként, csak az érdekesség kedvéért:

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-530570

"Magyar kézben levő vállalkozás venné át a BricoStore francia barkácslánc itteni érdekeltségét - írja a Napi Gazdaság, amely szerint a vevő az MPF Holding Zrt. A cég a 19. leggazdagabb magyar, Felcsuti Zsolt többségi tulajdonában levő cégcsoport - tette hozzá a lap. Felcsuti Zsolt a lappal közölte: minden olyan vállalkozás iránt érdeklődnek, amelyben piaci potenciált látnak."

#574166 Boby. Előzmény: #574158

Teljesen egyetértek avval amit mondasz, de az eset lényege akkor is ez marad:"Magyarországon a közeljövőben sem várható komoly és tartós fogyasztói fellendülés". Ez ránk hazai vállalkozókra nézve sem túl rózsás, a lakosságról meg nem is beszélek.

visszatérve rá 1.tök dr…

#574158 Sumér harcos

visszatérve rá

1.tök drága volt

2.tök készlethiányos(ahogyan többen is irták),életképtelen volt a többi között.

3. tudtommal ahol Cora volt ,ott volt Brico is,Cora a rizsa adókedvezmény miatt vonult ki.

4. teljesen nyilvánvaló volt,(idő kérdése)hogy ilyen paraméterekkel vonulni fog

5.sajnálom az ott dolgozokat-ezt tényleg megteszem,főleg a vidékieket,ugyan a környékemen csak Szegeden volt ilyen szupi cég.

bricoba fótra jártam a cora mellé,talán 5ször voltam életemben.

de egyetlen kivonulo multiért könnyet nem hullajtok.

hogy nem lesz emelkedő pályán a gazdaság?ezt azt hiszem mindenki látja...én hová vonuljak?

egyébként én miért nem kaptam 5év-10év vagy Xév adómentességet(kedvezmény) mondjuk,mint a Cora,csak ugy rizsából???

sirjak utánuk?hát nem fogok.

az én esetemben ,45 év óta űzük a családi vállalkozosdit,a tevékenységi kör állandoan változott,mint ahogyan a történelem is(gebin,Kisiparos,egyéni vállalkozo,BT,KFT)de annyi elmondható 1982-1983 ota vállalkozások szempontjából folyamataosan csak xarabbul megy,ha bürokráciát nézzük ,akkor pláne,......

az elmúlt 10 év lefelé,mára ott tartanak a vállalkozások nagyrészénél,hogy nulla.

#574157 kosami Előzmény: #574142

A munkahely teremtési támogatást gondolom amit csak lehetett felvették, lejárt, most mennek... szerintem meg ez a lényeg. Ha nincs kedvezményezetség akkor már nem éri meg nekik versenyezni másik négy barkácsossal. Szerintem meg az a protokoláris rizsa amire a vezér hívatkozik.

#574147 Ibiza Előzmény: #573791

5 barkácsáruház (vagy mennyi) nyílván nem él meg M.O.-on..én soha nem voltam bricoban.. soha nem is kaptam szórólapot tőlük..Praktiker Obi Bau.. ebből a háromból mindig megvettem ami kell.. főleg a 7végén..

#574144 Ricsi Előzmény: #574142

Egyetértek, egy multi nem véletlenül vonul ki, az adókedvezmény csak rizsa.

A körúton bezárt az elmúlt hónapban az összes aranypók, most éppen a teréz krt 6 alatt levő salamander tart végkiárusítást, valszeg azok is mennek.

Szép jövő előtt állunk.

#573796 Előzmény: #573795

Én is arra emlékszem, hogy ki akart vonulni, most lehet, hogy marad. Egyébként, ezzel gyakorlatilag kinyíródik az SCB, ami talán az első ilyen központ volt annak idején, mert a CORA és az Atalanta center gyakorlatilag már bezárt, a Ponti is "eltűnt" (állítólag becsődölt).

Érdekes módon éreztem valamit ebben az ügyben, mert két éve még egész jó választék volt a Bricostore-ban, de amikor idén nézegettem, akkor az égvilágon semmi sem volt, csak igénytelen termékek, amik bárhol kaphatóak voltak.

Node, legalább tisztulni fog a piac, mert nem fogja torzítani a versenyt. Az alkalmazottakat sajnálom én is - dúrva a Karácsonyra kapott felmondás - de azért azt a hülyeséget, hogy azonnal bezárjanak (Karácsony előtt!!!) és még csak végkiárusítást se csináljanak, azt nem is értem.

Ezek szerint van már vevőjük az épületekre és a teljes készletükre?

Ez meglepett, a Praktike…

#573795 Koffein

Ez meglepett, a Praktiker felől szállingóztak hírek, hogy kivonul, erre a Bricostore adja fel a küzedelmet....

#573793 hosszhuszár Előzmény: #573791

Ezzel én is így vagyok, mátyásföld-dunakeszi, vagy maglód...

de a nulláson kb 10 perc

a környékünkön van brico, és baumax...

HA kellett valami, első volt a brico, majd a baumax, de egyikben sem kaptam, bauhausban, mindíg minden volt..időpocsékolás keresgélni, egyből oda megyek már...

#573791 kosami Előzmény: #573790

A Bauhaus magasan ver mindenkit minőségben és árban is. Egy hátránya van hogy messze van . (legalábbis tőlem) :)