Milyen érdekes, hogy épp a héten jelentek meg emelt célár előrejelzések a Richterhez.
Tipikus kitömés, ezerszer megtörtént már ilyen, és még ezerszer megfog.
Ne higgy a céláraknak.
Milyen érdekes, hogy épp a héten jelentek meg emelt célár előrejelzések a Richterhez.
Tipikus kitömés, ezerszer megtörtént már ilyen, és még ezerszer megfog.
Ne higgy a céláraknak.
Pont azon a napon, amikor leesett róla az osztalék szelvény
Nem tudom. Annyira nem követem, csak az tűnt fel mit keres itt lent nemrég még 41 k-n láttam.
Tényleg kikerül ebből az indexből egy Richter az nem válik a Bét dicsőségére. Viszont jó kis napi spekit lehetett volna vele nyomni. :)
Otp-t is a múltkor kicsit kisebb súlyra vették ebben az indexben, persze gyenge forgalom stb. Nagyon díjazom ezt a tendenciát.
elég nagyot :)
Azért már csak visszament egy ezrest.
Mekkora rést hagyott?
Ejhaj, nem semmi para tört itt ki. Milyen sokat számít egy egy ilyen súlyozás. Mostanában mindenben ami magyar az alacsonyabb súllyal van, nagyon biztató tendencia.
Döcögős lesz ez felfelé, túl sokan kaptak "olcsón"...
Ami lehet ezután már drága lesz.
Kivi leszek mennyi forog pár nap alatt a 18,6m RV-ből.
lejjebb vittem a beszállót
Én még nem kaptam, későn álltam be 37100-ra
Könnyű a szerencséseknek, kikkel Orbán stratégiai egyezséget köt.
A Richter november végével távozhat az indexből, melynek hatására jelentős áresés bontakozott ki már ma a részvény piacán. Ennek oka, hogy az indexből való kikerülés miatt a vállalat papírjait az MSCI Emerging Markets Indexet követő ETF-ek kénytelenek lesznek mérlegelés nélkül eladni.
A feltörekvő MSCI indexet követő és ez alapján összeállított legnagyobb ETF az iShares MSCI Emerging Markets Index Fund, mely összes vagyona a keddi árfolyamértékek alapján 39 milliárd dollárra rúgott. Az ETF-ben a Richter 0,11%-os súllyal szerepel, vagyis az alap 43 millió dollár értékű Richter papírral rendelkezik. Ez 9,6 milliárd forintnak megfelelő csomag, melynek távozása a Richter piacáról minden bizonnyal érzékenyen érintené az utóbbi egy évben átlagosan 2 milliárd forintos napi forgalmat bonyolító részvény piacát.
Ez ordenáré bukta volt 2x átugrotta a stopppom, piacin kellet kiszórnom....
Bezzeg tegnap... a k. életbe!
Akkor már csak 5% van lefelé, ma...
-10% 36500-as árfolyam, egészen vonzó. 4 hónap emelkedését törli le 1 nap alatt.
ma szemtanúi leszünk egy kisebb tulajdonosi átrendeződésnek
Elkaszálták a Richter papírokat a csütörtöki kereskedés indítását követően, a részvények közel 7 százalékos mínuszba kerültek. A piacon olyan pletykák keltek lábra, hogy a társaság kikerül MSCI Emerging Indexből.
beálltam venni fibo szintre, elemzés fent