Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Milyen érdekes, hogy épp…

#573461 TrendMan

Milyen érdekes, hogy épp a héten jelentek meg emelt célár előrejelzések a Richterhez.

Tipikus kitömés, ezerszer megtörtént már ilyen, és még ezerszer megfog.

Ne higgy a céláraknak.

Re: nincs cím

#573452 banyaiz Előzmény: #573447

Nem tudom. Annyira nem követem, csak az tűnt fel mit keres itt lent nemrég még 41 k-n láttam.

Tényleg kikerül ebből az indexből egy Richter az nem válik a Bét dicsőségére. Viszont jó kis napi spekit lehetett volna vele nyomni. :)

Otp-t is a múltkor kicsit kisebb súlyra vették ebben az indexben, persze gyenge forgalom stb. Nagyon díjazom ezt a tendenciát.

#573406 banyaiz Előzmény: #573397

Ejhaj, nem semmi para tört itt ki. Milyen sokat számít egy egy ilyen súlyozás. Mostanában mindenben ami magyar az alacsonyabb súllyal van, nagyon biztató tendencia.

#573397 Harlem Előzmény: #573385

Döcögős lesz ez felfelé, túl sokan kaptak "olcsón"...

Ami lehet ezután már drága lesz.

Kivi leszek mennyi forog pár nap alatt a 18,6m RV-ből.

Könnyű a szerencséseknek…

#573383 nemértem

Könnyű a szerencséseknek, kikkel Orbán stratégiai egyezséget köt.

A Richter november végév…

#573381 MrTibi16

A Richter november végével távozhat az indexből, melynek hatására jelentős áresés bontakozott ki már ma a részvény piacán. Ennek oka, hogy az indexből való kikerülés miatt a vállalat papírjait az MSCI Emerging Markets Indexet követő ETF-ek kénytelenek lesznek mérlegelés nélkül eladni.

A feltörekvő MSCI indexet követő és ez alapján összeállított legnagyobb ETF az iShares MSCI Emerging Markets Index Fund, mely összes vagyona a keddi árfolyamértékek alapján 39 milliárd dollárra rúgott. Az ETF-ben a Richter 0,11%-os súllyal szerepel, vagyis az alap 43 millió dollár értékű Richter papírral rendelkezik. Ez 9,6 milliárd forintnak megfelelő csomag, melynek távozása a Richter piacáról minden bizonnyal érzékenyen érintené az utóbbi egy évben átlagosan 2 milliárd forintos napi forgalmat bonyolító részvény piacát.

Ez ordenáré bukta volt 2…

#573377 Fornit

Ez ordenáré bukta volt 2x átugrotta a stopppom, piacin kellet kiszórnom....

Bezzeg tegnap... a k. életbe!

esés oka állítólag

#573357 Kissherceg

Elkaszálták a Richter papírokat a csütörtöki kereskedés indítását követően, a részvények közel 7 százalékos mínuszba kerültek. A piacon olyan pletykák keltek lábra, hogy a társaság kikerül MSCI Emerging Indexből.