Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#573341 Arsene Lupin Előzmény: #573217

"szerintem pedig former szerepkörére szerződött"

Kizárt. Nagy sz*rban van az E-Star, de ennyire ők sem süllyednének.

Rambo egy amatőr hülyítő, kamu infókkal, követőit pofátlanul átb*szó kereskedéssel.

Ede ennél profibb volt.

Rambo percek alatt, Ede évek után bukott le.

#573332 exmnbs1 Előzmény: #573319

NRG-t RESZ-estől visszavásárolta az eredeti eladó

EETEK Polska is érdekli őket vajon?

#573319 Arsene Lupin Előzmény: #573147

A helyzet az, hogy a kgy után maradt 8 szikkadt pogi (igaz, az egyik félig meg van rágva), valamint 3 sonkás szendvics, de azok egyre jobban kezdenek zöldülni. A januárban meghirdetett takarékossági program szellemében sürgősen lépni kellett, már csak a zöldülés miatt is. Az elemzői megbeszélés tűnt a költséghatékony megáldásnak, de annyi éhenkórász amatőr elemző is jelentkezett a nagy repizabára, hogy drasztikusan szűkíteni kellett a kört.

#573233 exmnbs1 Előzmény: #573230

ilyesmiről nincs szó

de többször megjelent egy puffer a könyvben és elkezdte reklámozni mint vételi erőt és ahogy nem követték törölte egyből

#573231 Kissherceg Előzmény: #573225

egyéb úr egy marhaság volt vagy BCS maga, de ez az ide oda okoskodás, tagadás értelmetlen és gáz...

#573230 Bendeguz Előzmény: #573191

Igen. Meglepően jól működik a technika, ha van benne forgalom. De nem sértődök meg, ha boszorkányságnak tituláljátok :)

#573226 Higins79 Előzmény: #573203

komolyan itt az irigység árad belőletek?kereskedjetek..ismerek olyan storykat hogy a pf-en egymásnak adtuk el jót mosolyogtunk rajta..a mai napig a legnagyobb story mikor Jákob kapott valakitől és meg is köszönte a mai napig emlegetjük sőt volt hogy én vettem meg slytól... de egyszer sem ment a tömés duma...azzal jöhetek hogy pufferolt na de kérem ki nem csinált ilyet..tudok több embert is én magamat is hogy pufferoltam hogy megvegyék fentebb erről szól a tőzsde ...de 1 honnan tudjátok hogy ő pufferolt?csak gondoljátok..ez megalapozatlan...

sőt csináltak már itt is többen olyat hogy venni szeretetek volna és láthatóan a könyvbe beraktatok egy nagyobb pakkot hogy kapjatok...ezek mind mindennaposak....ne írigykedjetek már hanem kereskedjetek...

.vagy felejtsétek el ezt a papírt...

-még egy gondolat..Ferikét sokan nem szeretik mert forint bajnok de mégis ő csinálja jól miért? mert kereskedik és nem hisztizik...

#573222 exmnbs1 Előzmény: #573221

nrg finance új tulajdonosai

1/13. Saphire Sustainable Development Zártkörűen Működő Részvénytársaság

HU-1132 Budapest, Váci út 22-24.

Cégjegyzékszám:

A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.

A tagsági jogviszony kezdete: 2012/10/08

A változás időpontja: 2012/10/08

(Bejegyzés alatt)

1/14. Equity Finance SL

ES-28043 Madrid, Julia Hernandez 12.

Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: B84670827

Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Spanyol Cégjegyzék

Kézbesítési megbízottja: Lendvai és Szörényi Ügyvédi Iroda

1025 Budapest, Pusztaszeri út 33/A.

A tagsági jogviszony kezdete: 2012/10/08

A változás időpontja: 2012/10/08

(Bejegyzés alatt)