Az milyen is?
Az milyen is?
otp-t vissza fogják adni,ehhez elég annyi hogy rádöbbenjenek arra miszerint ez a jó gyj,rossz jövőt takar,mert a kormányunk önigazolódása valóssá válik,miszerint nem árt ennek semmi,további baszakodást sejtet a pappírral,vagyis itt az új fejőstehén
túlreagált a Richi és nem vette figyelembe oTp-t a hati..meglátjuk..
Az Egis jelentést vetítik ki a pharma szektorra. Kicsit túlreagálták a dolgot.
Há' persze hogy normális :DDd
mert felfele ha mennek a részvények az beleszámít a HATI emelkedésbe..minden fillér....De lefele sosem...a Kamatvágás meg pláne nem :DD
egyébként hati 19.000 alatt van.....de meddig ? mindjárt elkezdik fölfelé vinni gondolom én....
full short tartva!!
3000 kész...
2000 pont Rg esés -150 pont az indexben....ez így normális?
És hati ugyanott mint tegnap....bár az elmúlt egy hétben dow cirka 1000 pontot esett amiből itt semmit nem érezni,ilyet azért régen /sem/láátam.
illetve sorry,az előbbi némi helyesbítése:
láttam már ilyet a béten,ha utánnanéznék még a dátumot is tudnám,mert abban benne voltam :) ugyan ez ment,öntötték a világot hati pedig csak ment,és napi csúcson zárt, észnélkül adtam rá, és a napi záróban is teljesültek tételek,azon a hétfőn volt életemben elősször 100konti nyitott pozicióm, lehet hogy tán azóte se, de akkor kerek 100volt,kedden reggel -1000pontban nyitott a hati,volt ilyen az esti kinti esést reggel -1000pontal jutalmazta hati,aznap tán -1200volt a napi alj ezt elérte nyitó után 15-20perccel majd elindult fölfelé,a mohóságom és a f@szságom miatt pillanatok alatt vissza is adtam 600pontot ebből,de 600at sikerült eltenni......... szerencsém volt ,mert ha akkor tovább fel akkor engem a mentő el :) :) :)
....na egy ilyen szcenáriót el tudnék fogadni,de ha öszinték akarunk lenni ennek vajmi kevés az esélye
az a baj hogy itt olyan kevés lett a forgalom hogy ezt logikusan lekövetni már nem lehet, csak szerencsével lehet némi pénzt keresni.
most is : a nagy USA esésre a Richtert elvitték nagy pluszba. meg az OTP -t is...4 részvényben van forgalom oda teszik az átlagát ahová csak akarják, a hatival együtt.
Dax short legalább hoz.
(bár most azon kattogok h a szokásos pozicio majdnem tízszeesét nyitottam, de le zártam mikor visszajöt kb 0-ba. Már 200 k lett volna rajta. Egy pozicion még nem nyertem ennyit, meg amugy is rámfért volna, áááá)
Nézzük mit alkotnak záróra...