Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

hááát én ezen besz@rok, …

#573162 Borska

hááát én ezen besz@rok, több mint 10éve követem és trédelem a hati, rv-ket de komoyan mondom ilyet még nem láttam !!!!!

holnap hajnalban otp gyors, utánna mol ,ha nem verik be a dolgot tetszik nemtetszik zárni fogom a hati pozikat,ez számomra agyilag feldolgozhatatlan,komolyan nem értem

a mai napon épp ebben a pillanatban meglett az idei dupla a forexen, és hatival egy lépést nem hogy nem jutok előbbre ,de laza minusz még mindig,bosszantó ez a piac,bár aki longol annak gondolom megnyugtató a bét relatív ereje,én nem is sejtem az okát,miértjét

Re: nincs cím

#573149 banyaiz Előzmény: #573148

2 dolog lehet ennek az embernek fogalma sincs arról mi az megszorítás mint definíció (néhány szövegének értelmi szintje alapján ez sem zárható ki :), vagy tök hülyének nézi az összes hallgatóját (ez sanszosabb) De a legvalószínűbb, hogy a kettőnek a keveréke.

" A kormány szerda délut…

#573148 Borska

" A kormány szerda délutáni ülésén tárgyal a 2013-as költségvetés végleges kereteiről - közölte a miniszterelnök, kijelentve: a mai magyar gazdasági modell legnagyobb sikere, hogy az ország megszorítások nélkül fog kijutni a válságból."

" Orbán: 2013 a magyar gazdaság tekintélyének növeléséről szól majd "

... na ezért nem esünk :D ezt árazza a piac ...... beszarás ez a kommunikáció :)

#573129 BudFox Előzmény: #573076

majd ha a helyzet úgy kívánja nekik akkor kiprovokálnak egy támadásra adó indokot. úgy hogy ne tűnjön fel senkinek.

NO BÉT :

vacak ez az egész..SP -t húzogatják ide oda..most éppen már megint szép esésben van.

OTP -t meg veszik mint a barom.

#573077 Joker Előzmény: #573070

Maximum légicsapásra fog korlátozódni a támadás, az is lehet USA csak biztosítja israeli vadászok útvonalát és az aknamentesítésben tevékenykednek. Lásd mint Líbia esetén, a piszkos munkát elvégeztetik a felfegyverzett "forradalmárokkal".

De a légicsapásnak is egyelőre 50% esélyt adok...

#573076 Joker Előzmény: #573070

Maximum légicsapásra fog korlátozódni a támadás, az is lehet USA csak biztosítja israeli vadászok útvonalát és az aknamentesítésben tevékenykednek. Lásd mint Líbia esetén, a piszkos munkát elvégeztetik a felfegyverzett "forradalmárokkal".

De a légicsapásnak is egyelőre 50% esélyt adok...

#573070 BudFox Előzmény: #573051

és mi lesz az IRán megtámadásával ? mert szerintem addig nem nyugszanak míg egy Iráni háborút ki nem erőszakolnak....persze z csak spekuláció

#573051 Joker Előzmény: #573039

Nem viccelek, az Iraki, majd az Afganisztáni kivonulás kapásból csökkenti a katonai büdzsét, a fejlesztési kiadásokat is megkurtítani akarja az Obama adminisztráció. A NASA költségvetését is csökkentették!

De az USA katonai kiadásai így is a többszöröse az utána következő három legnagyobb katonai költségvetésének...

#573039 BudFox Előzmény: #573016

honvédség kiadásait megvágni ? viccelsz ? :-))) hisz abból élnek, ez tartja még USA -t a vezető világhatalmak között..ha ezt lecsökkentik akkor mindennek vége..már csak dacból sem fognak azon csökkenteni. meg aztán azt a sok fegyvert is el kell sózni továbbra is valakiknek.

#573016 Joker Előzmény: #573014

Ha a gazdagok adókedvezményeit és a honvédség költségét megvárják azt azért nem fogják a proletárok megérezni. Az árfolyam nyereség adó sem tipikusan az alsó középosztályt sulytó adónem...

#573014 BudFox Előzmény: #572893

azért ne feledjük hogy 108.5 % on áll az eladósodottságuk is...és akármit akarnak javítani az fájdalmas lesz az embereknek..nagyon..

úgyhogy én jövőre várok nagy lejtmenetet.

most azonban itt a BÉT -en nem engedünk a 19.000 -ből..az alá sosem, Hathor is támogatja :-)))

#572983 Joker Előzmény: #572979

Másrészt, ha még hatályba is lépnének a megszorító intézkedések akkor sem pár hét alatt döntik recesszióba USA gazdaságát, tehát ha tavasszal a demokraták és a konzervativok között ésszerű kompromisszum születik a visszaesés elkerülhető.

#572979 Joker Előzmény: #572940

A TELJEKÖRŰ megszorító intézkedések hatályba lépése második negyedévben várható. Abban nem vagyok biztos, hogy pénzügyi, vagy naptári negyedévre gondolnak. De valószínűsítem, hogy pénzügyire...

Re: ds

#572977 Waszeitung Előzmény: #572973

5 nap hambi esést kibekkeltünk az igaz,csak azt nem tudom/értem hogy miért...amúgy Bud tuti hogy shortban van ettől függetlenül! :D