ja a a kétarcú, tényleg!! A tigris miatt egészen új emberként jelent meg a fejemben, de ismerős volt...így már tudom! Hát az valóban sokkal inkább illett hozzá. Ez a tigris semennyire sem.
ja a a kétarcú, tényleg!! A tigris miatt egészen új emberként jelent meg a fejemben, de ismerős volt...így már tudom! Hát az valóban sokkal inkább illett hozzá. Ez a tigris semennyire sem.
honnan lenne mikor nincs?
nov 30-áig kötelezte őket a pszáf
gondolom a kv-eseket kéne a cégeknek is csesztetni
valamint olyan látszatot kelteni mintha lenne valami
ma este szóltak hogy holnapután reggel lesz(((((((
Még mindig meg tudsz nevettetni :D
Nagyon kíváncsi lennék az elmúlt napokon ki adta és ki vette.
Egyszer talán megtudjuk.
Megmondják Egonnak, hogy mit mondjon. Csak azt nem értem minek ezt ekkora nagy dobra verni. :)
Mert nem akarja a Törvénytelenség látszatát kelteni.AZ elsődleges program a körbetartozás megszüntetése volt.Így azért már más a gyerek fekvése,nem?Ők teljesítenek,pedig előnytelen(csalárd)szerződések áldozatai a szegény önkormányzatok.Mit tesz Isten,ezek után bejelentik,az állam átveszi az őnkorm.tartozásait.
Elemzői tájékoztató,az mi???
Figyelj "Janus"a te esetedben,Én objektív vagyok,ezt te is tudod.Szeretném,hogy megtaláld a régi Önmagad.Ha barátok lennénk,akkor valóban szubjektív lenne a véleményem veled kapcsolatban,de így,?csak egy demagóg vagy a szememben.
Nem írt, mert l.f.szt sem tud :)
Amíg nincs parancs, addig az ilyenek nem tudnak semmit ;)
El kéne mennem, bár polgári nevemmel elég kicsi az esélyem a bejutásra. Vagy a kijutásra.
Íme a bét hír, úgy tudom sokak acrobat reader-je nem teszi láthatóvá az összes szöveget, így bizonyos részek, kitételek elkerülhették az olvasók figyelmét:
http://kepfeltoltes.hu/view/121113/Estar1113_www.kepfeltoltes.hu_.png
:)