Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#572862 mobilizmo Előzmény: #572857

Illuzio , szerintem ennél fontosabb kérdés,hogy mi lesz a céggel.A többiek a közelmúltban ezt elég jól kivesézték pro és kontra. Ha jól emlékszem te nem írtál róla,hogy szerinted mi lesz. Lesz csőd,vagy nem lesz csőd? /még mielőtt visszakérdeznél,engem egy dolog zavar ebben a csőd dologban:miért fizetett az állam a kv. lejárat előtt hirtelen? /

#572860 Ibiza Előzmény: #572857

"(mindig célozgatsz rá)"

akkor erről linkelj valamit...ha már az előző nem jött be..

a többi szubjektív véleményed...a tiéd.

#572857 Illuzio Előzmény: #572841

Nem szeretnék idióta(nekem húsosabb a nyelvem,vastagabb az ujjam)vitákba belemenni,de ezért olvasd vissza(szűrővel)az összes!!!! hozzászólásod ezen az oldalon.Valóban nem írsz az anyagi helyzetedről,(mindig célozgatsz rá)de ez a kutyát sem érdekli.!A kétarcú ember volt az igazi arcod,nem véletlenül volt az a"képed".Te sohasem voltál kedves ember,ezt te is tudod,voltak-vannak(?)barátaid,akikkel baráti-üzleti a viszonyod,de semmi több.Ugyanolyan"netthuszár"vagy,mint bárki más,ezen és más fórumon.Egy szerény képességű,átlagos ember vagy,fogadd el,ne lázadj a sorsod ellen.

#572854 nemértem Előzmény: #572841

Egypár jellemző, amiből legalább egy, de inkább több megjelenik minden beírásodban.

Saját magad kiemelése valamilyen módon, egyének, de még inkább homályosan definiált csoportok megalázó sértegetése, politikai hitvallásuk szerinti globális megvetésed, ezek után időnként közlöd, hogy Téged mennyire kedvel a környezeted, mert olyan barátságos toleráns ember vagy, bár nehéz élned ez a sok hazaáruló szemét hulladék között, aki a Te konstans hősies ellenállásodnak / amit a rendszerrel szemben tanúsítottál/ köszönheti hitvány létét.

A teljesség igénye nélkül, kb.

#572849 Higins79 Előzmény: #572848

:)))) nagy számok törvények sok hülye között vannak okosok is..

...

egyébként elmehetnél...

#572845 hosszhuszár Előzmény: #572842

Azért lássuk be, eléggé kifordultál ebben a topikban magadból.....gondold ezt át szerintem még egyszer, hogy melyik ibiza vagy Te, ez, vagy a normál...

#572841 Ibiza Előzmény: #572836

hát ha tisztán látszik akkor nincs mit tenni..nem emléxem írtam volna üzleti sikereimről..idézd be kérlek ha van ilyen.. amúgy alapból egy kedves ember vagyok :)..de tudok gyökér lenni..meg kellett tanulnom.. írj be szellemeset..maradandót okosat..adjál magadból..ne csak kivegyél..utána szellemi fölényedtől bogyóvá aszalódom..és elkullogok.

amúgy nem kötelező elolvasni az írásom..ajánlom figyelmedbe arsen lüpen guru és a klónjainak az írásai..szellemes riposztjait..tapasztalatainak átadását a kezdőknek..pengeéles logikáját..ebből profitálhatsz.

#572840 Ricsi Előzmény: #572836

Valami hasonlót írtam neki a politika topicba. Akkor nem csak én látom így...

#572836 Illuzio Előzmény: #572793

Az tisztán látszik,hogy nem tudod feldolgozni a származásod és az elért "üzleti sikereid"közötti utat.Te a tipikus agresszív kismalac vagy,felmásztál az uborkafára.!Az agresszivitásod(önigazolásból eredően)kezd már fárasztó lenni.Az állandó védekezésed,támadásod sodor magával,amiből nem tudsz méltóságteljesen kiszállni.Mi lenne ha visszaolvasnád magad?

#572793 Ibiza Előzmény: #572697

:) igen..ez egy ilyen hely.. edzésnek jó mert egyébként felfalnának.. retorikai képességeket lehet csiszolni.. nem lehet mindent rájuk hagyni..ha itt hagyod őket akkor utánad kiabálnak és hazudoznak..azt mondják elmenekültél..muszáj lejátszani..hordalékai a cyber térnek.

dzsúdóztam, bírkóztam, karatéztam két stílusban, és beleszimatoltam pár keleti harcművészetbe..mindegyik más..magas szinten van az etika és a gesztus.. de a nyóckerben vagy a suliban másképp mentek a dolgok..tudni kell alkalmazkodni függetlenül attól melyik tól-ig területen van a konformzónád.

#572755 Grizzly Géza Előzmény: #572748

Elnézted az iwiw oldalát.

Szabadidejében űzi a rézbaszást,munkaidőben... biztos dolgozik a briliáns megoldáson :)