Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#572537 taresz Előzmény: #572536

Nekem nincs Hathor-al semmi bajom. Miért is lenne? A hozzászólásodban viszont kis túlzással magasztalod, hogy aki belevett az milyen jól járt. Ez is igaz.

Aki jól fent (6-7-8k) eladott Ex meg Lupin nyomására az jól járt? Ha nehéz lenne leírni, hogy igen akkor ne válaszolj.

#572534 nemértem Előzmény: #572531

Igyekszem objektív lenni. Én pl. anno védtem a papírt, őszinte hittel, buktam rajta egy csomó pénzt.

Viszont én az elmúlt pár hónapról beszéltem.

#572532 Higins79 Előzmény: #572527

hát ez az még egy fél napig 545 fölött volt így nem öntött senki....ha az ő öntése miatt szakadt volna az árfolyam akkor se lenne igazuk...de utána..miután eladott...megtépték 575ig de ezt nem írják le...egyébbként szerintem ex pasija mert ő is linkelget máshonnan..

#572528 Arsene Lupin Előzmény: #572524

Az a liba lehet igencsak boldog, akire 540 körül rászórta a pakkját.

Ha ezt az előző hetek onanizálása nélkül teszi, akkor azt mondom, hogy ügyes. Így viszont sunyi kamus.

Nem a meghúzással és borítással van bajom, mondtam már, két "néma" chartrajzolót is ismerek. Az onanizálás utáni sunyi borítás erkölcstelen szerintem.

#572527 Grizzly Géza Előzmény: #572505

Nem szeretném Hathort védeni,de nem értem hogy miért korrektebb a kisbüfik halk,chartskicceléses beszopatása annál hogy ő leírta,hogy eladott... Utána még volt ideje libáknak 575-ön 570-en 550-en kiszállni,több 10k forgott arrafelé

#572524 nemértem Előzmény: #572518

Boldogan gágoghat az a liba, aki hallgatott Rá!

Amennyire emlékszem,egy szóval sem hívta nyugdíj előtakarékosságnak...

#572518 Arsene Lupin Előzmény: #572517

"bámulatos volt az elmúlt időben tanúsított rendíthetetlensége!"

Az mióta rendíthetetlenség, ha valaki sunyi módon rászórja a pakkját az általa behülyített libákra?

Lassan egy elmegyógyásza…

#572517 nemértem

Lassan egy elmegyógyászati eseményjelentéshez hasonlít az oldal. Illetve már jó ideje.

Hányszor lehet hányszor lehet ugyanazt ugyanazt beírni, beírni? K. 3 hónapja tök mindegy , melyik oldalt olvassa valaki, tök egyforma. Agyrém!

Amúgy a károgok kárognak, soha nem volt részvénnyel, Hathor meg hosszú hetek óta megmondja a tutit, és van részvénye, nyer vele. Nem drukkoltam Neki, anno nagyon utáltam a fennhéjázó stílusát / ami mára megváltozott, szerencsére/ de tény ami tény, bámulatos volt az elmúlt időben tanúsított rendíthetetlensége!

Persze más is rendíthetetlen, csak míg Hathort az idő igazolja, addig se sitt, se gyémánt rablás, se semmi. Csak a megakadt tű serceg a lemezen...

#572515 Arsene Lupin Előzmény: #572512

Ügyes volt, persze. Markec Gizi is ügyes. A bajom a sunyi visszaszórással van. Vasárnap onanizálás, hétfőn nyitásban borítás. Ez az aljas dolog.

#572514 Arsene Lupin Előzmény: #572509

"(#151550) Re: probléma Értékelés: 0

előzmény (#151548: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Ma, 18:41

az lehet de ki nem szarja le napon belül lehet vele keresni...napon túl már én sem szállnék be .....de a mai nap kimaradt nem vettem későn reagáltam

higins79

"

-----------------------------------------------------

Látom, csak a szája nagy. Későn reagált? Itt ette a fene egész nap. Összesz*rta magát, de az észt azt osztja. Nem szállna be napon túlra? Hát már Ramboban sem bízik? Pedig belengette a triplázást.

F*sós kamuliba.

Ha az elmúlt egy évben h…

#572512 Kiss Zoltán

Ha az elmúlt egy évben hallgatok Ex-re,most jobban állnék-enyhén szólva-ha most viszont,az elmúlt két hétben nem követtem volna Hathort-most rosszabbul állnék-enyhén

szólva!Amiket Hathor írt szerintem bejöttek,ez van,ügyes volt,de az is benne van,hogy holnap -15% lesz!Ki tudja???

#572509 Higins79 Előzmény: #572508

áááha belinkelném az egész éves kötéslistámat akkor sem hinné el:)

aba is hagyom magával a kommunikációt....az igazi liba maga mert 2 igazi felkörből is kimaradt...lehetne pluszban a számlája a sok hisztit nem nyomná itt:)