Bocs,hogy nem fikázok senkit!Bejelentés egyenlőre nem valószínű,mivel akkor a kötvényesek mivel lennének
sakkban tartva.Ez csak a csőd lebegtetésével lehetséges!Hozzáteszem sajnálom a kv-et!
Bocs,hogy nem fikázok senkit!Bejelentés egyenlőre nem valószínű,mivel akkor a kötvényesek mivel lennének
sakkban tartva.Ez csak a csőd lebegtetésével lehetséges!Hozzáteszem sajnálom a kv-et!
Dobránszki Károly segítek....nekem nincs mit takargatnom....magának van..
írd be hogy miért nem volt meg...látod elferdíted a dolgokat alkoholista...gerincsérv műtétem volt..2hétig nem volt munkám./annak is megvolt az oka hogy miért ,de magát nem avatom be/..neked hány éve nincs ..csak nem a pia miatt rugtak ki az MNBtól is?..na majd informálodok:))
írd be hogy miért nem volt meg...látod elferdíted a dolgokat alkoholista...gerincsérv műtétem volt..2hétig nem volt munkám./annak is megvolt az oka hogy miért ,de magát nem avatom be/..neked hány éve nincs ..csak nem a pia miatt rugtak ki az MNBtól is?..na majd informálodok:))
fajankó ma is becsületsértésben utazik((((((((((
könnyebb lesz utána nézetni alapítótagnak
na nem meséli el a detoxos történetét?..ja itt nem tudják hogy maga alkoholista
....
"előzmény (#12146: UTE_) | válasz erre | 2009. október 19. - 13:50
egyébbként még mindig megvan a munkám:)..nem akarnak elküldeni/finom végkielégités:)/
de mit csináljak..megbecsülnek ennyi..magát megbecsüli valaki?
higins79"
nem sokkal utána pedig nem volt meg neki....
akkoriban buxerral szemtelenkedett, majd sly következett, aztán NBM.....
segítek ha mercédeszes beírásokat keres..2010 augusztus 1...alapító tag vagyok.....már láttom nem tud a csőd mellett mit felhozni ezért kispécizik valakit és azt sértegeti de én nem hagyom magam..ne igyon ma már mert a detoxban végzi ma is....nem meséli el a legutóbbi esetét ja ezzel nem dicsekszik itt a fórumon...
szánalmas..iskola mellett dolgoztam....
keresgél a múltban....maga nagyon beteg..
"A jelen állapotot vizsgálva a cég majdnem 6,5 millió euró működési eredményt ért el az év első 10 hónapja során, ami akár kecsegtető is lehet "
Már itt is megy a kecsegtetés??
:)))
"hónap Értékelés: -1
előzmény (#12146: UTE_) | válasz erre | 2009. október 19. - 13:49
képzelje el tudok 16 évesen egy deszkán álltam 4emelett magasban ..pont a Moszkván...
de ne nézze le azokat az embereket mert egy könnyen a sorsukra juthat ..pár ilyen short és maga vakolja az én házamat:)
higins79
"
más pedig iskolába járt
ááá szánalmas vagy másokat is belekeversz a hazugságaidba....
keres munkát ingyenélő
Ha lenne pénzedben olvasható, de NBM és sly, buxi emlékeznek rá
Jogilag meg fogják úszni a dolgot, bár vizsgálat nyilván őket is megcsócsálja. Mondjuk a goodwill szempontjából nem fog használni nekik.