Nem érti helyzetet. Lehet, hogy én buta vagyok. De ez független attól a ténytől, hogy bebukott, kamuzó libatigris.
Nem érti helyzetet. Lehet, hogy én buta vagyok. De ez független attól a ténytől, hogy bebukott, kamuzó libatigris.
Írja be csendben a vételeket és az eladásokat. De mellőzze a hülyítést és az onanizálást.
Amúgy az előző kört pofátlan erkölcstelen módon zárta. Vasárnap este még hülyített, hétfő reggel borított.
Ha csendben teszi, ügyes speki. így erkölcstelen átb*szó.
beírási önmagáért beszélnek..arctalan fajsúlytalan..biztos van fanklubja..mint babocsai bácsinak..de az magához mérve atomtudós..:)
Kamuzó libatigris, ezzel semmire sem megy. Az én személyem már független attól a ténytől, hogy bebukott. Erre a tényre a továbbiakban is fel fogom hívni az olvasók figyelmét.
ne szembesítsd a saját beírásával..össze-vissza ír... megvakkant..sztem már fészket is rak..
Bocsi.
Maga kérte amikor elmentem innen, hogy majd azt is írjam be ide, ha eladtam a vételeimet.
Akkor csak kíváncsi valamire, amit ide írhatok.
Maga sem tudja mit akar.
Beírtam, hogy eladtam, akkor máris szemét voltam, hogy eladtam, meg kitalálta, hogy nem bízom a cégben. Leírtam, hogy bízok a cégben. Akkor kamus vagyok hogy eladtam. Mondom a 4résre, duplázodó árfolyamra adtam el.
Kirajzoltam 386os elliott C.pontot, addig nemvettem vissza, az nem esett el, írtam vettem vissza így pénteken, meg ma.
Most az a baj.
Tudom, csendben kell adni venni.
Maga minek írta be minden reggel TFen, meg itt OTPben hogy mit csinált nyitóban meg záróban minden nap? Akkor még nem volt okos speki, mára okos lett.
:) még magáról sem tud gondoskodni gagyimen..fajsúlytalan mint lepkefing..hordaléka a ciber térnek
Ezt vegyem úgy, hogy megint elhúz a búsba? Sajnos újból vissza fog jönni onanizálni.
Egyébként onanizálás nélkül nem tud kereskedni?
Megint mellédumál és egem kóstolgat. De ez nem segít: bebukott a kamuzásával. Nem tud kimosakodni, erről gondoskodom.
Lupin úr nem látott még engem onanizálni.
Itt nem is fog, és szerencsénkre az életben sem.
Magáé lehet Exszel az E-star topik, osszák a befektetőket papír nélkül.
Nem veszik észre, hogy lecsökkent a forgalma a topiknak, majd észreveszik, ha már csak ketten írnak.
Voltak moderátorok, akik ezt hagyták.
Közben második kanyar indul 15%okkal fel.
amatőr urológus elbukta az unokák pénzét..szégyellje magát :) 10.000ről 500..szép. arsenoslüpen..ja..macskajános alias gagyimen..
-------------------------
a hírek mozgatják..a kibefektetők akik beragadtak és akik nem akarnak lemaradni..meg azok akik sokat buktak (arsenoslüpenek) és akik vissza akarják keresni a pénzüket..ez életveszély..
Nálam belefér az árfolyam rángatása, de azt a körítő hangos hülyítés és onanizálás nem.
Addigra meg már régen duplázódik, triplázódik az árfolyam, és közben a cégközlönyt, meg egyéb ledumákat keresed.
Szállj be, keressél egyszer az életben valamivel.
OTPben mi van? híg mocsár 1%okkal.
Ma is vehettél nyitóban, üres volt a könyv.
18K beállt támasztani 450re.
A cégnek gyakorlatilag vége. Ettől függetlenül még rángathatják a papírt, csak az hangos onanizálás zavaró.
tekintve investor.hu aktivitását, a szokásos processz látható, amit a Figyelő többször emlegetett a Bruckner cikkben