Egy szavát sem hiszem, nálam már nulla az értéke. Bebukott.
Úgyhogy nekem már hiába próbál bizonygatni.
Egy szavát sem hiszem, nálam már nulla az értéke. Bebukott.
Úgyhogy nekem már hiába próbál bizonygatni.
Azt szoktam!
Csak most már túl sokat kell áttekerni az alább jelzett tényezők miatt.
na igértem beírom: a gagyimennek és a hasonszőrű macska jánosoknak sokszeretettel.
10.09 vétel 600db 420/db
10.09 eladás 600db 433/db
10.10 vétel 600db 406/db
10.24 vétel 200+29db 371/db
10.24 vétel 71db 371/db
10.24 eladás 200+7db 393/db
10.24 eladás 22db 380/db
10.30 eladás 180+491db 435/db
Az értelmesebbeknek és a fiataloknak akik tanulni akarnak:
- általában 5-8 instrumentumot jelölök ki vásárlásra..vannak céláraim..vannak kockázatos és kevésbé kockázatos papírjaim
-a befektetendő tőkémet rövid és középtávon és hosszútávon fektetem be..néha gyakorlásnak Dt ügyletek..de DT egyenlő a halál..ezért főleg saját részvény fedezetes ügyleteim vannak kivéve bux1212.
- ha kijelölök egy instrumentumot akkor meghatározom a mennyiséget amit venni akarok valamint a célárakat..beszállásnál és kiszállásnál is..
- néha veszek szotyi papírokat ilyen pl e-star..amikben van legenda és a kisrészvényesek meg vannak feszülve mint íj..szotyi papírba max olyan összeget rakok ami ha nulla lesz az sem egy katasztrófa de ha 10-20%-ot hoz az kellemes..1000Ft-on ha keresel 25 %-ot az még szotyira sem elég de 100-300ezernél már a 10% is kifizet valamit..vagy a csajokat elvihetitek valamerre..
- stopot ritkán használok..de használok vételi stopokat is eladási stopot max a nyereség védelmére rakom be..de nagyon ritkán..csak ha tudom furcsa nap lesz..és nem vagyok gép elött..az ilyen stopok alá rendszerint teszek vételi stopot.. 1-3 helyre..néha jól jön ki..és DT short lesz..
- általában napi 10-30 eladási és vételi ajánlatom van bent..néha törtértékeket kötök..ez látható e-star kötéslistán is.. ezek részteljesülések..
-én nem vagyok chartista..de nézem a chartokat..csak egyenes vonalakkal kötöm össze aljakat tetőket..forgalmakat nézem..
konkrétan e-star..
mi van a papírral..10król ment 450ig..kósza hírek..furcsa emberek érdekes kötések..legenda..sok ijedt kisbefektető..sok gagyi ijesztegető a fórumokon..és persze sok feldumáló..aki csak elakar adni..
meghatározom maximum 1000db ennek a 60%-át a beszállási áron.. amit 411en határoztam meg..beírtam de beprellegett a billentyűzet..telefonom is volt ezért 441et írtam be..megkaptam 420ért..minden -50Ft-ba bele akarok venni..de ez függ a mozgástól..a hírektől..
a többi látszik a kötéseken..raktam be különböző vételi szintekre tételeket..de a meglévő papírokból eladásra is rakok be..
az investor.hu minden felhúzásnál rendszeresen tudósít napközben újabban
esésnél nem.......
ne erőlködj mert tele lesz a pelus..visz előre a véred :)
Látom, nem tud belenyugodni, hogy bebukott, kamuzó libatigris.
Ne olvasson, lapozzon!
Nem unod még ezt a "kamu szövegezős" dumát? Annyira unalmas már, hogy örökösen ezen lovagolsz és ezzel rakod tele a fórut.
Majd mindenki eldönti szépen magában, hogy kinek az írása kamu és kié nem. De ez az örökös megmondásod már végtelenül unalmas!
:) máshol is ismernek? elég gáz..
na elég a kis szerencsétlen gagyiemberekből..
------------------------------------------------------
500ig visszamehet..shortolnám ha tudnám..a 411es beszálló most is működött volna.. Én 310ig nem piszkálom..ez nekem lutri..
Ezzel a stílussal Istók Ede se ment sokra. A kamuzást már nem tudja lemosni magáról.
:) szotyi papír szotyi ember :) arsenoslüpen...ja..macska jános a jobb mint otthol kocsmából.. őszintén..mit kóstolgassak rajtad..
a fiataloknak raktam be lássák mennyit érsz..és lássák a gagyi embereket..
Attól, hogy engem kóstolgat, a kamuzásból nem tud kimosakodni.
No meg sallert! Egyébként mióta nem írogatok, sokat esett a totyik színvonala ugye :-)
mindjárt jövök kokit osztani, lehetne intelligensebb a beszélgetés...
Na, itt van a kamuzó libatigris is. Egy nagy nulla a szememben.
A kamuzás sz*rából már nem tud kimosakodni.