Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#577758 Atesz11 Előzmény: #577686

Vagyis,ha optimista az ebben az esetben kimagyarázás és *****ra pesszimista valójában!:))

#577657 Zotya32 Előzmény: #577373

vazze, most latom 200 alatt van a jarai haverikutya biztosito... re: Brokernet :))

hol kell venni? 50-nel?

#577373 Csusza Előzmény: #577372

Én sem ezen gazdagodtam meg, hogy finoman fogalmazzak. :-)

De milyen jó is most ránézni a csártra, és látni, hogy igenis, ki kellett szállni "időben".

#577371 Csusza Előzmény: #577370

Amióta átesett az eddigi aljon, azóta szerintem nincs ember, aki hinne itt bármiben is.

Sajnos lassan mindenki kiszáll, és ez is a bennfentes versenyzők újabb játszótere lesz. :-(

#577370 Primo Előzmény: #577366

Aki veszi az meg gondolom 3-5% lejeb el is adja,ezért lehet ez a forgalom az elmúlt időszakhoz képest.

Adják szépen. Illetve ne…

#577366 Csusza

Adják szépen. Illetve nem is nagyon adják, csak épp senki sem veszi. Mondjuk ez érthető is, ez kipusztulóban van...

#572780 Justice Előzmény: #572218

Én megmondtam előre, hogy ez lesz! Mi is lett? >>>>y

- Kockázati biztosítás az, amelynek sem lejárati szolgáltatása, sem visszavásárlási értéke nincs (kivétel: whole life)

- A megtakarítási, befektetési jellegű biztosítások díja adóköteles a díjfizetés időpontjában

A fentiektől eltér kompromisszumos megoldásként a teljes életre szóló (whole life) életbiztosítások szabályozása

- Főbb vonalaiba

#572218 Justice Előzmény: #571824

Ez a kijelentés már csak azért is vicces, mert az egész CIG Fidesz támogatott Járayval az élen.

" biztosító korábbi rész…

#571220 Fornit

" biztosító korábbi részvényesi megállapodásában az akkori 48 737 911 darab törzsrészvényt birtokló tulajdonosok 71%-a aláírta azt a kötelezettségvállaló nyilatkozatot, mely szerint egy éven belül (azaz 2011. november 8-ig) a náluk levő mennyiség maximum 15%-át, majd a rá következő egy évben (azaz 2012. november 8-ig) újabb 15%-át értékesítik csupán. Ma tehát lejárt az ún. lock-up periódus, ameddig önkorlátozást vállalt a tulajdonosok nagy része a részvények piacra öntésére vonatkozóan. A fentiek értelmében a korábbi tulajdonosok tavaly november 8-a óta legfeljebb újabb közel 5,2 millió részvényen adhattak túl, ám a tapasztalatok alapján a tulajdonosok nem éltek sietve szélesebb körű eladási jogukkal (a korábbi információk szerint igaz volt ez a lock up periódus első évére is). Ezúttal a második lock-up periódus feloldása elvileg az érintett részvények további 70%-át, vagyis közel 24 millió darab részvényt érintheti.

"

#552206 Kissherceg Előzmény: #552189

nem tudom, el se olvastam. Csak megláttam neved idegen helyen :)

ezt a régi hírt ma kommunikálták, tiszta móka..