miután azt hazudta fajankó hogy vg-t nem olvastuk, elég égő hogy még neki áll feljebb
miután azt hazudta fajankó hogy vg-t nem olvastuk, elég égő hogy még neki áll feljebb
Pfff floodolta, beszarok :D
Még beszél a 4700 hozzáfosásával :D
1. En bevallom a pozijaimat
2a penteki elemzeseidet nem olvastam es hozza sem szoltam igy a lenti allitasod megint hazugsag..
3szanalmas vagy mert nem valosokat allitasz...allits igazat.
A dax lenullazasodat nem linkeled be?
szánalmas iqhiányos ostoba kamus fajankó
szakmaizás az ő szájából csúcsröhej)))))))))
"előzmény (#151444: Denes2) | válasz erre | Tegnap, 20:00
volt hogy én is beszálltam sokszor volt hogy kis nyerővel dobtam de volt hogy bukcsika volt..mert ki gondolta azt hogy egy 12k papír 270 ig esik..
higins79"
a legnagyobb vicc hogy szerinte vg hír pozitív ))))))))))
Fajanko penteken masal volt elfoglalva amugy is nem olvaslak legszivesebben letiltanalak mert sok hulyeseget amit itt is ossze hordasz nincs kedvem atnyalazni..lehet valahogy torolni hogy a te beirasaidat ne lassam... Igaz igy is atugrom...nagyon ritkan olvaslak el....szeretem mikor szakmaizol olyan dolgokrol amihez nem ertesz es fogalmad sincs...
fajankó egyre röhejesebb
pont az elemzésem floodolta pénteken a primitív
exmnbs1: http://www.vg.hu/vallalatok/energia/az-e-star-a-visszavasarlasi-programban-bizik-390718
péntek reggel 7 körül linkeltem
utána részletesen elemeztem
persze fajankó tudatáig nem jutott el, nem is neki írtam
Okos speki fagyipenzel nyomja nem befolyasolja az emelkedest...amugy is ex lebeszeli a kitomot libakat ..akik olcson nekem adjak....de azert majd alszok ra egyett....
A fajanko ravilagitott hogy hszudosztal ossze vissza...olvas VG. Cikket hathor belinkeli neked ha gondolod ...aaa inkabb ne mert mindenki szembesul vele hogy nem valost allitasz....szanalmas..
A gazdaságvédelmisek különösen örülnek az ilyen híreknek.
bázzz :))))))))))))
"Megmutatta, hogy mi sem vagyunk első áldozók."
tőled merített úgy látom
Azért ez a Csaba nem semmi,"egy havival" így felizgasson egy nőt!Ex azért ezt te is elismered!:)
r8-al, szinte busz mennyiségű ember fér el benne....
Ebből 2-3 mrd "tanácsadói" díjakat teszi ki amiből ez és ilyenek születtek: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151248908623769&set=a.10150104845658769.282009.379557628768&type=1&theater
fajankó azt sem vette észre miről is beszéltünk egész pénteken)))))))))
5 mrd-ot nyomtak gyergyóba és veszteséges? Ez aztán a buli.
Miért nem tették be a bankba,az tejelt volna 400-500 millát/év+még a tőke is meglenne :)))