ha belinkelem a kötéslistám akkor bocsánatot kérsz?..csak akkor rakom be ......te nagy kamu ...mondjuk ilyen emberekre nincs is szükség az MNB-nál
ha belinkelem a kötéslistám akkor bocsánatot kérsz?..csak akkor rakom be ......te nagy kamu ...mondjuk ilyen emberekre nincs is szükség az MNB-nál
mondjuk én nem nézem le a nyugdíjasokat sőt a kisnyugdíjasokat sem....
már megint kamuzik
kis nyugdíjasról aki valszeg valamelyik rokona a Havannáról))))))
bocsánat dax longról van szó/mindenben longban vagyok/
olvasol kis nyugdíjas....a barátaid? hagyjuk már ezt te se gondolod komolyan:)
a melós tegnap is kereset képzeld el 150ért vett sp certit fagyi pénzből és rábája is van 870ről meg dax shortja is 7100 és alattiról...te mit tudsz itt egy tőzsde fórumon felmutatni..ja osztod az észt:)mert mást még nem láttam tőled
mutathatnál már fel valamit az írogatáson kívül is ....
Klón, az még megvan neked hogy kiderült hogy a 2012/A-t ugyan jogi személyek jegyezték csak de egy csomó privátbankos portfoliojába továbbították? pl Unicbanknál....
a lejárt szállítók pedig mindezt ölbe tett karral végignézték volna?
El, mert nem sok érdemi hozzászólást láttam itt a héten.
Továbbra is döbbenten állok a kötvényesek impotenciája előtt--miért nem vették át "fagyipénzt" befektetve a közgyűlésen a hatalmat, s kötelezték a managementet--nota bene leváltva őket-, hogy az összes bejövő pénzt a lejáró kötvények kifizetésére fordítsák? Ha Soós tolvaj, akkor ezek egy pöcstelen, de gyáva banda, akik mások milliárdjai felett diszponálnak, teljesen érdemtelenül.
Most meg itt van egy komoly fogolydilemma, amin már az összes résztvevő csak bukhat--a részvényes meg akár nullára is írhatja magát. Ronda, köpködős, fenyegetős időszak következik sztem az érdemi munka és pénzcsinálás helyett. Szomorú, émelyítő az egész.
Ugyan Lupin, maga az elemi logikával sincs jó barátságban.
Ha én lennék a maga "múzsája", az "Ede", a "zuglói", akkor igencsak örülnöm kellene a belinkelt papcsáki akciónak. Valszeg diadalt ülve fenyegetném a velem egyet nem értőket.
De nem, Lupin, a helyzet kicsit más.Ahogy én sem ismerem a maga nevét(igazából kiváncsi sem vagyok rá), maga sem ismerhet engem. Aki itt arctalanul fenyeget(tudván maga mögött az állami erőszak-monopóliumot),az pontosan maga. Sitt, börtön,kiherélés,testüregi motozás stbstb.(egyébként a rv és kötvényesekkel történő balhé-elvitel valóban nem egy erkölcsi Mount Everest.Ezzel egyetértek.De ez legyen a hatóságok dolga megítélni, s legyen olyan bátor, tegye meg a feljelentést) Ám ha fizikailag fenyeget valakit, rágalmaz bizonyíték nélkül, az már egy más kategória--akkor a mai hírek alapján önnek egy kicsit illene visszavennie, mert gondolom pórul járhat--hiszen a kijelentései alapján fogható, Arsene Lupin. Feltéve, ha nem pont maga a hatóság( de az). Akkor nyugodtan és következmények nélkül fenyegethet mindenkit, aki nem ért egyet magával, orwelli Lupin.
"(4) Az adós köteles tájékoztatást adni a csődeljárás iránti kérelme benyújtásáról mindazon bíróságnak, amely előtt tudomása szerint felszámolási eljárás iránti kérelmet adtak be ellene."
csont nélkül menni fog?
"Csabival a hétvégén leülünk és a fagyi pénzel kihozzuk a céget a maradék kis bajból.."
ezt hazudta tegnap a kis "becsületes"
tolvajrv beültetőnek jó vastag bőr van a képén((((((((((((((
véletlen sem a cégekre pipa
a barátaim földjén levő gyárban tolja már amikor nem snp 1420-ról hablatyol))))))
becsület neked?ne már amit művelsz az emberekel..és semmized ki a nagy tanácsaidal..
lásd kredit eszar és sorolhatnám..sok sok részvény:
napok óta kora reggel 2014/A-ben kötések, aztán jóval olcsóbban nem vesznek
ezekkel sietni kellhet mert i)pont tiltja később
Nem hiszem. Baromi gyanús, hogy szóba sem került mostanában a lengyel gyémánt. Szerintem lesz azon a vonalon még meglepetés.
"tigus: vérmérséklet (illetve hit) szerint, van:
Gyergyó projket (legalább 6 milliárdot toltak bele)
5 millió eur peresítendő követelés Marostól
lengyel részleg hitelt meghaladó értéke 8-10 millió eur
Józsefvárosi projekt
több, kisebb önkoris projekt (fűtésen kívül, áramellátás is)
ezeket lehet különböző reményfaktorral beárazni...."
azt mondta tegnap 5mrd körül érnek az eszközök
tigus szerint majd annyit költöttek Gyergyóra....
A lengyel gyémánt körül nagy a kuss, pedig ott érdekes szerződések bukkanhatnak elő.