Én is csináljak ebből cikket, hogy itt is kikérték már más esettel kapcsolatban? :)
Én is csináljak ebből cikket, hogy itt is kikérték már más esettel kapcsolatban? :)
Ebből tigra mentes nap lesz,akármit is jelentsen ez :)
Itt van 22k hozzászólás,a 2016-os kötvények lejáratáig lehet pereskedni :)
ja, hát igen, a 26% is csak egy virtuális ajánlat
hamarosan a cég működése is "megállóhoz érkezhet"
ne felejtsd el, hogy 26% sincs nekik
majd felszámoláskor megkapják ami jut
a kamatfizetés szerintem már nem játszik egyik lejáratra sem, se most novemberben se jövő februárban, nem túl reális, hogy a 26%-os visszavásárlási ajánlat helyett 10% kamatot adjon (vagy majd lehet felkínálja SCS, hogy aki kéri a 10% kamatot, annak csak 16%-on tudja visszavásárolni a kötvényét, látva az eddigi szánalmas ajánlatait)
a VG interjú kommentek az általános kiskötvényes hangulatot reprezentálják
(26% - felszámoláskor kapott %) --> ennyit veszíthet egy kötvényes, ha nem fogadja el
15-éig Flash Report
23. minden kv esedékessé válik
30. kamatfizetés 80mHUF
Am"maradék" kötvényes most már taktikázik,ha ő lsz az utolsó,akkor neki már biztos
kifizetik a 109%-ot,az a pár 1,10, millió már nem számít a cégnek!
Most már hegylakó effektus van,hogy is mondta.a hegylakó!"CSAK EGY MARADHAT"!!!
http://www.vg.hu/vallalatok/energia/az-e-star-a-visszavasarlasi-programban-bizik-390718
tegnap már a csődbe vonulásról mint eshetőségről nem is emlékezett meg......
http://www.equilor.hu/downloads/rfv_kotveny_alaptajekoztato.pdf
63. oldal
2 hét múlva minden kötvény esedékessé válik....
Apropó TA!
Kíváncsi lennék a te véleményedre is,a 250 körüli érték szépen bejött,mit vársz a folytatásban?
Már persze ha nem lesz csőd,halál,sitt :)
TA-ban nincs pszihé, pont ez a lényege. 500nál meg phasz volt nem vételi erő... :)
lehet hogy az IQ mellbe csapna olyan magasan van:)))
szívesen kiállok veled egy IQ harcra ...ha mersz:)
szia igazad van de olyat szerintem nem írtam hogy kipusztult:)...
...van úgy hogy az embernek elgurul a gyógyszere lehet ezt gyengeségnek nevezni,de mikor a családomról van szó akkor akár a rendőrnek is neki megyek ...vagy más állami szerveknek..volt rá pl.......így teljesen igazat adok neked..elnézést mindenkitől hogy ilyen stillust hoztam a fórumra...
pláne az ő íqjával)))))))
de nem volt ez mindig így, sok nyalizós beírás van a pf.en tőle is((((((
annál is inkább mert nem is igaz, de a merci melósra nem tartozik(((((((
Ex,
tudom h fogadatlan prókátornak az apja f@szát, de tényleg belekeverted a családját. lehet egymást enélkül is szivatni
.
Hioins,
.
egy nőt nem fair lepicsázni meg azt se tolni h nincs családja mert kipusztult meg egyebek, lehet szellemeskedni emberi keretek között is és nem megalázni a másikat sztm
.
Arsene Lupin meg Ibiza pl. milyen jól elvan :)
Megint jön a felduma? Pedig valami sziget vagy mi töltődött
Valszeg az 1500db-ot 397-400 között. Megy a TA-fosás, nehogy beessen a 61,8% fibó alá. Komoly vételi erő! )