Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#572097 rbbj11 Előzmény: #572094

Pontosan, Zsiday utolsó mondatai a lényeg.

Azt nem érti meg a többség ezen a fórumon sem, hogy jelenlegi környezetben a részvénypiac és az ingatlanpiac, de különösen a value részvények emelkedésre vannak ítélve. Lehetnek éles korrekciók, visszaesések, de hosszú távon folyamatos és brutális emelkedés lesz, amíg nincs alternatívájuk. Jelenleg nincs, mert az állampapírok többsége és a fejlett piaci kötvények is garantált reálértékbeli bukás, mert nem hoznak annyit, mint a várható infláció. Hogy AT se köthessen belém, hétköznapi nyelvre fordítva, egy átlagos középosztálybeli kiadásai az árdrágulás miatt nagyobb mértékben nőnek, mint amilyen hozam termelődik neki a hagyományos értelemben vett "biztonságos" eszközökön.

Ezt a komoly pénzügyi erő felett diszponálók jól tudják, ezért vesznek részvényeket és ezért megy felfelé a tőzsde évek óta, mindenféle reálgazdasági alaptól függetlenül.

Az külön érdekesség, hogy az egyetlen alternatíva a többé-kevésbé biztos lábakon álló országok, magas hozamot adó kötvényei, ahogy Mo. is az. Természetesen hosszú távra nem kiszámítható sem hazánk, sem spanyolok, sem Mexikó, de rövidre jól mérhető a kockázatuk és bizony vételre érdemesek. Ez pedig nekem carry lehetőségnek is tűnik, amit ki is szándékozok használni.

#571920 big-ebuy Előzmény: #571918

ők nagy pakkal tolják nem túl jó forgolódniuk,majd lejjebb váltanak egy 13000-13070es dowig,kinyírják ,ilyesztik még a népet ki korán lépet be..szvsz..erre spekizek

#571918 big-ebuy Előzmény: #571916

nem miatta,én kiszáltam előtte,éreztem ez lesz..aludtam kicsit,nem is láttam de 12600-400ig kéne essen sajnos,dax meg 7000-6850 főleg dax miatt még esünk

#571913 rbbj11 Előzmény: #571894

obama kinyitotta a száját, és egyszerre zuhanórepülésbe váltották a tözsdék. Utálom már ezt az Obamát, f.ért kellett ujraválasztani

#571871 Fornit Előzmény: #571865

Géppuskakkezek előnyben, kittöltök egy ordert (bac 9,35) elmegy az árfolyam, egy másik papírt is megpróbáltam elkapni, annál is :))

Ilyen vola van? 1 perc a…

#571865 Fornit

Ilyen vola van? 1 perc alatt -0,27% -0,37% -0,34%

Szép...

#571666 big-ebuy Előzmény: #571518

2012.03.03 00:07 Waszeitung (Tisztelt Tag) 1700 pontos SP

2011 januárjában a Birinyi Associates a bika piacok átlagos hosszáról és az ezek alatt mutatott átlagos teljesítményről adott ki egy elemzést az S&P 500 index esetében, ezek alapján 2013-ra 2854 pontos index értéket láttak elérhetőnek. Jeffrey Yale Rubin, a Birinyi Associates elemzési vezetője ennek kapcsán most elmondta, "a szám továbbra is él, nincs arról szó, hogy csökkentettük volna várakozásunkat".

http://www.portfolio.hu/vallalatok/boduletes_ralira_szamit_a_legendas_magyar_stratega.163722.html

#571518 rbbj11 Előzmény: #571470

kedvence a machine gun....

DE!!!! Ha vki végighallgatja, akkor teljesen más jön le belőle, mint a hatásvadász szalagcím! Ugyanis azt mondja, hogy idénre nem vár 1360 alatti sp-t!!!!!! Sőt,onnan rallit vár! Egyébként ezzel a megállapításával egyetértek, csak sp pontértékével nem egészen, sztem 1345-1350 lehet inkább a mélypont