te is olvasod a tiopikot, én is
ilyen hozzászólása nem volt
te is olvasod a tiopikot, én is
ilyen hozzászólása nem volt
ex barátnőd hol van..lassan gondolkodok vissza vételre...Csabival a hétvégén leülünk és a fagyi pénzel kihozzuk a céget a maradék kis bajból..
mondtam beírom..Gagyimen..még ha nem is kell bizonygatnom..másoknak írom lássák mekkora csiga vagy..
te is beírhatod addig meg a gyáva merkel..mingyá megyek este buli szombat a csajokkal..vasárnap este..
Terel. Inkább bizonyítsa be, hogy nem hazudott, kamuzó libatigris.
Amúgy az a terelés a hazug emberek legfőbb jellemzője.
mivel anti aranyember vagy..marad a gagyiember.. neked ez jutott..:) a talmi csillogás.. a bolondok aranya.
Megint terel. Lebukott, kamuzott. Ez a "gagyiemberezés" a különösen jól jellemzi az erkölcsi szintjét.
Mosónő, viceházmester, gagyiember. Istók Edének sem jött be.
dehogynem.. de majd meglátod..addig bírd ki..
gyávák vagytok..
"nem mondom meg van vagy nincs" tényleg ennyi vacak népet.
én beírom gagyiember.. te nem mered..meg a hasonszőrű merkel..
engem abszolút nem érdekel, csak nem bírom a kamuzást
én többször írtam, az enyémet bárki megnézheti, de nem a fórumon
jelen esetben Te erőlködtél a tiéddel, bizonyíts
Arra csak emlékszik, mikor voltak a tradek. Egyre lejjebb süllyed a hazugság budijában.
te vagy akinek vagy van vagy nincs..:) bátor ember..
mondtam majd megnézem.. a pro-ban vagyok..onnan nem látszik..és mingyá megyek..de látom nagyon érdekel..
és hogy nézem át a saját hozzászólásaimat te..maki..nem vagyok az első 10ben..
nem a hozzászólásokat kell átnézni, hanem a saját kötéslistádat a netbrokidból
ja, hogy az nem stimmel azzal, amit itt írkáltál...
ez elég egyértemű
"sokezer hozzászólást nem fogok átnézni."
A saját hozzászólásait kell csak átnézni. Nyilván tudja, mikor vett, mikor adott.
Egyre jobban süllyed a sz*rban, kamuzó libatigris.
Ezt nem értem.Ki az a nolos?Új vagyok, mi az, hogy a vezetőket nem tudta elérni? Ez valami korábbi történés volt?
sokezer hozzászólást nem fogok átnézni..nekem nincs hozzáférésem..
majd megnézem ersténél..gaygimaki..
addig írd be a sajátod..elment a pénzed a maradékot benyelted a kocsmában..vidd vissza az üres üvegeket abból még bulizhatsz..
Mi van libatigris, nem találja őket? Csak hazudozott? Nyakig ül a saj*t hazugságainak a sz*rában. Innen már csak egy menekvés van, megkeresni és beidézni a a trade-ket.