Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#571722 Ibiza Előzmény: #571721

keress utána..még a darabszámokat is beírtam..

mókamaki? nekem most ugrott be..a mókamiki az igazi..abból jött..edéztek itt folyamatosan..nem tudom ki az..

#571721 Arsene Lupin Előzmény: #571712

"mókamaki."

Ez a degradálás Edének sem jött be.

"beírtam a pozikat."

Na akkor szépen idézze be ide őket. Vétel, eladás.

#571712 Ibiza Előzmény: #571704

:) gagyimaki max a talpam alól mászhatsz ha engedem..de miért ne engedném..nem vagy tétel..beírtam a pozikat..kínai piacon vehetsz alapműveletes kalkulátort oszt a szomszéd kis gyerek kiszámolja neked..

az egom neked egy távoli galaxis..mókamaki..:D

#571708 Ibiza Előzmény: #571692

"szerintem nem szívatják a TA-sokat, értelmetlen."

sztem nem értelmetlen..hiszen tudják melyik görbére hogyan viselkedtek..az ellenállásra rakjátok a stopokat a le- vagy áttöréskor eladtok vesztek..főleg ha a forgalom is megjön hozzá.. ez azért kiszámítható..

Hathor majd elmondja de sztem 500at mint pszichés határt gondolta..és talán azt gondolta ezt védik..elvileg logikus..én az esés megállását és a vételi erő ébredését nézem sok esetben..belehelyezve a gazdasági hírekbe..a tőzsdei hangulatba..

#571704 Arsene Lupin Előzmény: #571698

Már megint terel, de nem tud kimásznia kamuzás sz*rából. Amúgy a nyereségét sem hiszem el, libatigris.

Látom, belemásztam az egójába, erkölcsi nulla.

Erkölcsi minimum

#571702 Arsene Lupin

Ha egy speki csendben vesz és csendben szór, az korrekt.

Ha viszont valaki heteken át hangosan onanizál és feldumál afórumokon, majd kussolva borít, az pofátlan és erkölcstelen dolog.

#571698 Ibiza Előzmény: #571695

lúzer voltál az is maradsz..vettél 10k-n eladtad öccázon..így jártál..gyere máskor is :))

én kerestem ezen a szotyi papíron..semmi érzelem...te meg látszik megbolondulsz ha nem négyelik fel a soós legényt..így jártál..igyál mégegyet oszt tudod fogd a nyuszira.:D

#571696 Ibiza Előzmény: #571669

Szintetizáljuk a dolgot.

- Jó volt vagy sem a cég üzleti modellje..

- ha nem volt jó miért vették vettétek..részvényt is meg kötvényt is

- jelenleg van e a cégnek jövedelemtermelő képessége..

- milyen eszközökkel rendelkezik most a cég..

- a legénynek is van benne pénze..ha jól tudom valódi pénz.. és nem vette ki..

- qui prodest..kinek az érdeke...mármint a csőd vagy a cég átvétele

#571695 Arsene Lupin Előzmény: #571687

Beégett kamuzó libatigris. A kóstolgatással csak terel, de a kamuzás sz*rából nem tud kimosakodni.

#571693 exmnbs1 Előzmény: #571684

"A vállalat 2012/A jelű kötvényeinek esedékessége 2012. október 24-e volt. A Soós Csaba által elmondottak alapján a felszámolási eljárás elindulása a közeljövőben még nem várható, arra legkorábban várhatóan december közepén lesz lehetőség (melyet követően a tényleges felszámolásra a bíróság döntését követően kerülhet csak sor), amennyiben a lejárt 2012-es kötvények tulajdonosai közül valamelyik nem kívánja majd diszkonton értékesíteni papírjait a vállalatnak"

"Nem szabad elfeledni, hogy időközben (november végén) az 1,4 milliárd értékben kibocsátott 2016/C kötvények kamatfizetésére is sor kerül majd (évente kétszeres kamatfizetés 6 hónapos BUBOR+5%-on), mely közel 80 millió forintos kiadási szükségletet jelent majd a vállalatnak."

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/soos_megallohoz_erkezett_az_e-star_a_kotvenyvasarlasokban_2.175419.html

#571692 Kissherceg Előzmény: #571686

szerintem nem szívatják a TA-sokat, értelmetlen. Ha arra hivatkozol, hogy van ismerősöd és ki lesznek fizetve a kötvényesek, akkor azért más a kotta... Aki TA alapján kereskedik, nem vásárol 45% széles sávban...

#571686 Ibiza Előzmény: #571651

gondolom pattanást várt..TA alapon..

igen az ismerőst valamiért mondta..de nem sokat jelent nekem is mondják..én azt mondtam van egy infóm..ha poziba léptem beírom..kisforgalmú papírban (manapság már minden az) csak kötés után írom be pozim..régen beírtam pontosan hova álltam utána elém állogattak pár forintokkal..

amúgy nem kereshetők vissza a hozzászólások csak egy napos keresgetésekkel..annyit nem ér..régen 10perc alatt megvolt..

Van itt a fórumon pár jó TA-s..Hathor is az a maga expresszionista stílusával..

Tudod én nem hiszek TA-ban..de nézegetem és max egyenes vonalakat húzogatok..mellé nézem a forgalmat..usában elhiszem jól megy ahol iszonyat forgalom van..ott tán igaz lehet a TA..de azt is látom mostanság TA alapján szopatják a népet..mert már minden kismókus TA-t néz...

#571684 exmnbs1 Előzmény: #571676

". Az alárendelt kölcsön nyújtója csak ez után következne, és a sor legalján találhatóak a részvényesek.

Ezt mérlegelve egyértelműnek tűnik, hogy Soós Csaba érdeke a működés fenntartásához és a felszámolási eljárás elkerüléséhez kötődik. Ezt szem előtt tartva nem vagyunk biztosak abban, hogy tényleg érdemes lehet a kötvényeseknek megfogadni Soós Csaba tanácsát, bár hangsúlyozni kell, hogy jelen pillanatban nem lehet tudni, hogy mennyit is érhetnek a társaság eszközei, mennyi pénz juthat a hitelezők kielégítésére."

http://www.napi-hirek.hu/hirek/tartalom/uzent-az-e-star-vezer-jobban-teszi-a-kotvenyes-ha-kiszall/1173144