Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#571607 macika Előzmény: #571601

nekem hosszabb távon továbbra is kérdéses, megmaradnak-e a magyar szerződések ezek után

meghosszabbítják-e a megmaradt önkorik a szerződéseket

vagy/és csabika ha túléli egyáltalán addig akkor szép árkedvezményt kell adjon

re zsarolható

#571605 taresz Előzmény: #571588

Részben jogos, de hányszor visszavehettem volna ha csak pozitív feedback van? Sokan megtették...

#571604 Unisuck Előzmény: #571489

Pontosan ezt tette, a két fiatal titánium kíséretében. De a magam részéről sz@rok rá. Én biztosan nem hagyom annyiban hogy elpacsázta a megtakarításomat, ha nem fizet mindenki biztos lehet benne, hogy felszámolást indítok.

#571594 Hathor Előzmény: #571587

Tudom, de sajnálom hogy ilyen emberek a császárok a többiek szemében.

Öreg nyugdíjas emberek, akik mellől kihült a család, és az internet az egyetlen barátjuk. Este lefekszik 23órakor, előtte utolsó dolga E-star csődöt keresni. Másnap reggel 7kor itt kezdi megint a negatív híreket a céggel kapcsolatban. Nincs az iylen embernek valaki, akinek lehetne egy cuppanos puszit adni ezek helyett?

Nem akarom bántani őket, nem is érdekel, nem kell személyeskedni, ezt próbálom kerülni.

Csak hagyják élni a többi embert is, ne nyomják el azokat, akinek még van hitük.

#571590 exmnbs1 Előzmény: #571585

kiskötvényes kamukötvényes szvsz

ha akar később is kapni akkor azt most garantálhatja magának a felszámoltatással

épp most kött rá hogy adná))))))))))

#571588 macika Előzmény: #571583

bocs de hatihor akkor itt károgott naphosszat

változnak az idők és a fibók ))))

#571587 Ibiza Előzmény: #571549

:) iszonyat türelmed van..vedd észre gagyi emberek próbálnak királyok lenni.. te veszélyezteted a királyságukat..a duma számít..hazudnak maszatolnak..a tények csak összezavarják őket.

Hazudnak maszatolnak.mert alattvalóik nem veszi a fáradságot visszaolvassanak..

Irigyek mert ezek nem hajlandóak tanulni, energiát fektetni a tudásba...

amit összerax nekik egy logikai sorrendbe magas mint kacsának az eperfa.

#571583 taresz Előzmény: #571568

7.5k-n realizáltam a bukót. Tartozom e köszönettel? Ha őszinte akarok lenni akkor a helyes válasz: igen.

A puzzle példa sántít. Ott csak 1 jó megoldás van.

#571579 Hathor Előzmény: #571561

"de az újságírókat gondosan kitiltották "

Elnézést, de egyöntetű döntés kellett, ahhoz, hogy az újságíró bent maradjon. Én sem szavaztam ellenük.

Elég volt egy ellenszavazat. Soós nem szavazott az újságírók ellen, Ő nem bújt el.

Ellenben már azzal is vádoltad Soóst, hogy a képét sem meri oda tenni.

Annyi felháborodott kisbüfi, meg kötvényes van, hogy nagy ívben letojta a közgyülést, el sem jöttek.

Rohadt mérgesek lehettek. Egy kötvényesnek volt csak vér a pucájában, hogy eljöjjön, és ott álljon az ajtó előtt, ez pedig a kolléga, aki itt jelentkezett.

Kimentem az ajtón,közgyüli után, rögtön nekem estek kérdésekkel, na mi volt? Na ekkor döntöttem el, hogy semmit nem mondok róla. Így is tettem.