"Fiskális ámokfutás USA-ban?"
"Fiskális ámokfutás USA-ban?"
addig meg shortolják a lét magukhoz,gátlástalan a bankrendszer,megmutatták 2008 ba
ők nagy pakkal tolják nem túl jó forgolódniuk,majd lejjebb váltanak egy 13000-13070es dowig,kinyírják ,ilyesztik még a népet ki korán lépet be..szvsz..erre spekizek
nem miatta,én kiszáltam előtte,éreztem ez lesz..aludtam kicsit,nem is láttam de 12600-400ig kéne essen sajnos,dax meg 7000-6850 főleg dax miatt még esünk
látom már, hát helyes fizessenek :)
mit mondott?
obama kinyitotta a száját, és egyszerre zuhanórepülésbe váltották a tözsdék. Utálom már ezt az Obamát, f.ért kellett ujraválasztani
Géppuskakkezek előnyben, kittöltök egy ordert (bac 9,35) elmegy az árfolyam, egy másik papírt is megpróbáltam elkapni, annál is :))
2012.03.03 00:07 Waszeitung (Tisztelt Tag) 1700 pontos SP
2011 januárjában a Birinyi Associates a bika piacok átlagos hosszáról és az ezek alatt mutatott átlagos teljesítményről adott ki egy elemzést az S&P 500 index esetében, ezek alapján 2013-ra 2854 pontos index értéket láttak elérhetőnek. Jeffrey Yale Rubin, a Birinyi Associates elemzési vezetője ennek kapcsán most elmondta, "a szám továbbra is él, nincs arról szó, hogy csökkentettük volna várakozásunkat".
http://www.portfolio.hu/vallalatok/boduletes_ralira_szamit_a_legendas_magyar_stratega.163722.html
kedvence a machine gun....
DE!!!! Ha vki végighallgatja, akkor teljesen más jön le belőle, mint a hatásvadász szalagcím! Ugyanis azt mondja, hogy idénre nem vár 1360 alatti sp-t!!!!!! Sőt,onnan rallit vár! Egyébként ezzel a megállapításával egyetértek, csak sp pontértékével nem egészen, sztem 1345-1350 lehet inkább a mélypont
szép zárás, ahogy illik