hol a nagy emelkedés ursi? Mikor lesz 1476? A héten?

engem most már az érdekelne, mi volt a rá követő napon...ilyen hülyeséget, hogy nap végén írják meg ezt is....
Érdemes megjegyezni, 2016-ban jól jöhet:
"Az utóbbi hét amerikai választásból eddig öt esetben fordult elő, hogy az eredmények másnapján csökkenéssel zárt a tőzsde. Átlagosan 0,9%-os lejtmenetet lehetett megfigyelni az S&P 500 piacán, bár a legutóbbi választás alkalmával (amikor Obama vette át a kormányrudat) még a mostanit is meghaladó, 5,27%-os esés bontakozott ki. "
holnap a 150-170 daxot figyelem törik-e
usa 1380,12800
én egész este fent voltam 11-15h ig aludtam így rácsesztem 2 dax ,1 cac shortom lett volna éppen nyitva kezdésnek..erre a dj longom maradt 2 daxszal,1 dax repült 7249en
én is kb. 0,01% esélyt adok neki, de ebben a bolond világban pont ezért van ennek a legnagyobb esélye :D
Na ha így lesz akkor bárkit lepipálok a helyi polg.hivatal előtt.
már így is átb.tak mindenkit, mert ma reggel minden kilövésre állt készen, aztán délben olyan zúzás jött, hogy minden speki longos repült....
persze a legabszurdabb az lenne, ha holnap dax 7450 felett zárna...
az lenne nagy ha holnap meg kilőnének mindenkit átbasz..va
olyan a helyzet a világban , hogy bármelyik irányt le lehetne vezetni érvekkel. :)
Nem lenne baj egyértelműbben látszana a kilábalás mindenhol.
árfolyam is? :)))
Otp -re is ugyanez vonatkozik megspékelve a forradalmi hatásokkal amik általában igen örömteliek , és alkalmanként 10-20%-os árcsökkenést hoznak.
Sp500-t már csak egy hajszál választotta el a 2007.-es 15XX-es csúcsoktól, 1470 körűl volt az idei max. Ez harmadjára (2000 és 2007 után) nem fog innen tartósan lefordulni.
ez nem otp topik :)
Azt tartom legesélyesebbnek, hogy elrángatóznak itt 1300-1400 között környékén és év végére felhúzzák 1500 környékére.
Ebben a szituban alap érdek a 2 nagy pártnak, hogy megegyezzenek egy csomagban ami nem viszi recesszióba usát.
Nagyon sok tényezős játszma ez.
Bármit mondani szinte könnyelműség annyira sokminden bekavarhat. Ki a búbánat tudná, hogy most arra fognak ráizgulni, hogy jön az év vége qe3 stb stb, vagy arra, hogy jöhet a megszorítás és jajj jajj. Kb mind a kettőre rá fognak csak milyen mértékben az megjósolhatatlan. :)
Nem is érdemes összehasonlítani ebből a szempontból annyira más kaliber. De az alap gond az hasonló magas államadósság , költségvetési megszorítások kontra gazdasági növekedés. Persze teljesen más lehetőségek stb.
Most ebben a szituban ami a világban van Usa befékez akkor az katasztrofális következményekkel járna . Mert itt van az EU-s problémahalmaz is, amire egy tartósan recessziós környezet, hát nem a legjobb hatással lenne. :) Szóval jól lehet vele paráztatni a tömegeket.
Fel van adva a lecke nekik, lesz mire rángatózni miben mikor tudnak megegyezni.