Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

de a teljes frankóhoz ho…

#571433 Borska

de a teljes frankóhoz hozzátartozik hogy hatival simán minuszban vagyok még az idei évet tekintve,igaz már "csak" 130e forinttal,de minuszos,igy komoly gratuláció azoknak akik le tudták kereskedni haszonnal ez a tőzsdeindexet

Re: nincs cím

#571430 Borska Előzmény: #571428

sorry ,igazad van ,elszaladt a téma a blogg címétől :) odafigyelek legközelebb :) bár némely dolog szoros párhuzamba vonható,de főnökként Te határozod meg a dolog menetét

odafigyelek eztán :)

hatiról pedig annyit: …

#571429 Borska

hatiról pedig annyit:

írtam ,megrökönyödve állok a magyar piac előtt :) komolyan nem értem ,illetve sejtem,néhány érdekszféra próbálja lázasan védeni kitettségét és tartani az árfolyamokat,ez megy is egy darabig ,de ahogy kiszimatolják,már pedig ki fogják,usában az okosabb hedgefundok hogy túlértékelt a bét megtiposnak bennünket mint bika a hegyoldalt,mehet egy darabig ez,tartom shortokat 19280-300körüli bekerárral,de nem vagyok eddig boldog tőle :)

továbbra is a multkor leírt tartományba várom első körből 17800-18000 köré,és onnan kiderül

és akkor az amúgy egyértelmű hati funda mellé kis TA ,BRUTÁLIS napos divergencia,nekem ennyi és a nemzetközi szentiment elé a short tartásához

eurusd-hez pedig még ann…

#571427 Borska

eurusd-hez pedig még annyit,hogy igaz van hogy szépen korrelál az indexekkel,de igazi előrejelző szerepét elvesztette,hiába vagy longos szemléletű euróoptimista,ez nem igazán helyes longválasztás,persze szerintem,ha devizalong akkor sokkal inkább kamattartalommal megtámogatott AUD long,vagy CAD long (már ha valóban optimista vagy a világpiac alaulásával kapcsolatban!!! ) de lehet a csorda ellen menni,nincs is avval baj,max eltipossák az embert mint a pittypangot :):):)

#571424 Kissherceg Előzmény: #571423

móka, hogy nem látok elemzést a hatiról, de lassan már árupiac is itt lesz. Borska profitvédőket beteszed, onnantól már királyság az élet. :)

a csárt 4ó time frame-ü …

#571423 Borska

a csárt 4ó time frame-ü mivel ezt tartom igazán dominánsnak,persze a hosszú irány függvényében:

http://kepfeltoltes.hu/121108/sp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a stoppok a utolsó pozi nullavédőjébe húzva,és innentől nem érdekel a rövidtávú mozgása,a tartalék adott és szerintem 1270-75 az első komolyabb megálló

:) havi csááárt Hator ,h…

#571421 Borska

:) havi csááárt Hator ,hidd el jó az,de simán nézhetjük a hetit is,a kereskedésem lényege :) már ha nagyképűen ezt mondhatom ,hogy létraszerűen nyitom a pozit forexen,hatit most hagyjuk. a havi csárt méltán mutatja azt a menetet amit véghez vitt eme nemes harcos index,megmondom őszintén nem kis meglepetésemre,de van az a bölcs népi mondés hogy a LF-nak is vanvége :) és ez itt biza egyre közelebb jön,és szerintem ennek a LF-nek a vége jó sok ember szájába be lesz ,lett adva,megmutatom,hogy smiként nyitottama shortokat ,már ha érdekel a stratégiám

huf :) ez jóóóó,pedig istenuccse max akkor longolnám ha EURHUF illetve USDHUF valutakereszteket írtam volna ,de nem ezt tettem,azt irtam shortolom a huf-ot és beza igy helyes is ,hisz devizáéknál ez annak számit,kézpénzes valutaválásom is ebbe az irányba mutat,de forexes pozi is forintgyengülésre játszik,aminek legfőbb oka Orbán V által felkínált put opció,a kamatpályának a következmnyeként

EURUSD pozihoz némi adalék,a devizák egymáshoz viszonyított állása kéne szemléltesse az országok gazdasági állapota közti hasonlóságot,nahh ha most belegondolsz akkor Te sem hiheted hogy komoly EUR erősödésre van esély,csak pici gazdasági körültekintést vigyál a TA mellé és rádöbbensz

pozik hossza :) :) ez jóóóó,miért zárnám,hülye leszek zárni!!! jelen állásban örök shortosként inkább rányitok,számszakilag is kifizetődöbb,tudod a short is egy állapot ,ki kell várni de ha jön és szakad azt bazi gyorsan teszi,és halmozott pozival tud mosolytcsalni az ember arcára

jelen esetben 4x10 s&p-m fut az az összes stoppja az utolsó nullavédőjébe húzva

2 darab dax short amit kívánok bőviteni

eurhuf mini lot (10000)long ami minuszos 285,81ről van de szerintem ez is jó lesz

usdhuf mini lot (10000)long 217,29 ről

2 eurusd short 1,2930ról a másik pedig 1,2824ről

eddig nem rossz ez :) sőőőt

és akkor mutatom a s&p-t ne má hogy értetlenül állj a pozik előttt :)

#571412 Hathor Előzmény: #571408

Hello Tapasz,

nem tudom shortos szemüveggel hogyan lehet értelmezni, olyat nem hordok mostanában ,-)

Mennem kell a családhoz, fiam névnapja van ma. Zsombor!

Üdv.

#571410 Hathor Előzmény: #571405

És BUX, hati mit vétet?

OTP végre felment 4K fölé

MTelcsi most indult el ma, dupla aljjal mehet fel.

Ricster is ma szépen elindult.

MOL meg csinált ma egy dojit lent, és azt is elindították már a napokban.

Én nem látok szörnyeket.

De senki sem tévedhetetlen.

Hogy tegnap mit mutatott usa esés, az nem érdekes. Beijesztett egyet.

De csak szerintem.

Neked sikerült is rögtön mindenben shortot nyitni, de nem csak neked, majd mindenkinek.

Alig várják, hogy bevejék a piacot, közben 4évig ment fel USA piac Obama alatt.

,-)

Áhh. csak hangosan gondolkodom.

Lehet én gondolkodom rosszul, és neked van igazad.

Sokat gondolkodom azóta, amióta 16Kn mondtam, hogy nagy menet lesz, arra longolok.

Tudom azzal sem értettél egyet, de mégis 20K alatt vakerálunk ,-)

Próba cseresznye, tudsz Te stopolni ha kell, ezt tudjuk, nem féltelek emiatt.

Hátha.. én drukkolok, mert nekem most nem árt.

Én másban utazom :D

#571408 Tapasz Előzmény: #571403

Helló! És milyen hosszú lesz a lobogó? Mert, hogy ezt a chartot úgy is lehet értelmezni (shortos szemüveggel), hogy letört a rövidtávú emelkedő trend, nem?

#571403 Hathor Előzmény: #571397

Borska mester,

"teli vagyok s&p , dax , eurusd ,hati és huf shortal"

talán huf longgal vagy tele.. nem igaz?

Egy ilyen szép betárazás veszélyes tud lenni, gyönyörű együttállás nálad ,-)

USA neked figuráz.. :DD

"nézzünk rá egy s&p havi csártra vessük össze a funda alappal,fésüljük rá a jegybanki beavatkozásokat és vonjuk le a következtetéseket

ha usa elkezd esni,és elhiszik hogy az államadóság csapda akár ujabb recessziót is okozhat az az 1000sebből vérző európát porig alázza rv ügyileg,és akkor beza jó messzire mehetünk a napos matáv longgal :)

most is azt tartom nagyobb esélyűnek hogy 1-2 hónapon bellül 1275 -öt megkoccantjuk sp ben,ehhez pedig nem 19k-s hati dukálna "

Borska mester! Mióta kereskedsz Te havi chart alapján?

Elég neked ez a napos chart is szerintem ,-)

http://postimage.org/image/q1vs97ajf/full/

Mi a baj vele? Olyan szép zászlót rajzol..

200napos mozgót lekoccantotta sp, meg 38.2es fibot is.

Havi chart?! Pár nap múlva le is zárod úgy is ,-)

Nem igaz? :D

#571397 Borska Előzmény: #571394

elnézést hozzátenném hogy ezt poziból mondom:

teli vagyok s&p , dax , eurusd ,hati és huf shortal

a pesszimista szemüveg :…

#571394 Borska

a pesszimista szemüveg :) én az igazán rosszelőérzetü dolgaimat most fogom igazán csak elővenni :)

nézzünk rá egy s&p havi csártra vessük össze a funda alappal,fésüljük rá a jegybanki beavatkozásokat és vonjuk le a következtetéseket

ha usa elkezd esni,és elhiszik hogy az államadóság csapda akár ujabb recessziót is okozhat az az 1000sebből vérző európát porig alázza rv ügyileg,és akkor beza jó messzire mehetünk a napos matáv longgal :)

most is azt tartom nagyobb esélyűnek hogy 1-2 hónapon bellül 1275 -öt megkoccantjuk sp ben,ehhez pedig nem 19k-s hati dukálna

#571390 Borska Előzmény: #571381

ezt a TA-t most teljesen hasonlóan látom,dupla alj és rakéta,pont most néztem rá,hogy szóbajött ez a dolog, és hetesen még ígéretesebb,jogos a vétel,TA alapon teljesen jogos

385re betenni a stoppot és felkísérni tán még a hetes trendcsati felső vonaláig is

ha viszont töri ezt a 385-390es zónát csunya vége lehet az álmoknak