Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#571196 Lxrose Előzmény: #571156

Ha én szarrá kerestem volna magam a tőzsdén, nem lenne szükségem ilyen írásokra. Nem mondom, hogy ő nem keres a tőzsdén,mert ezt nem tudhatom, meg nem is érdekel, de nem először jön az le, hogy az önbizalommal valami gondja lehet annak, aki ennyire szivére veszi mások hülyeségét.

#571194 exmnbs1 Előzmény: #571169

még 10 munkanap és indulhathak a kv-esek a bíróságra

előre haladás a héten eddig bejelentve:0

#571169 Arsene Lupin Előzmény: #571156

Beteges verbális bizonyítási vágy. Valami nem stimmel abban a kaszában. Az igazi speki csendben elteszi a nyereséget, és mosolyog a lúzereken.

Ez Rambo hasonlat meg röhej.

#571135 Arsene Lupin Előzmény: #571127

Na, a Keler is elővette a harapófogót.

"A KELER Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy az E-Star 2012/A kötvények nem kerülnek törlésre az értékpapír-számlákról addig, amíg a kibocsátó nem igazolja a KELER Zrt. felé, hogy a kötvényekben foglalt kötelezettségeinek eleget tett.

A KELER Zrt. Általános Üzletszabályzatának értelmében az E-Star 2012/A kötvények lejáratához kapcsolódó fordulónaptól, azaz 2012. október 19-től a kötvényekre transzfer megbízás nem hajtható végre."

Így nem lesz könnyű 35%-on begyűjteni a kötvényeket a kisbüfiktől.

#571133 Arsene Lupin Előzmény: #571113

"de gondolom arsen"

Rosszul gondolja. Azt látom, hogy nehezen emészti meg, hogy beégett mint kamuzó libatigris. Jeremie, titkos tuti infó, stb. Ebből a sz*rból már nehezen mossa ki magát.

Ha nagyon erőlteti bunkó stílusát, egyre jobban el fog süllyedni saját mocskában.

Részemről besoroltam az ócska kamuzók közé, akinek még azt sem hiszem el, hogy nyereséggel szállt ki a hülyítéseiből. Van, akinek elhiszem, bár a körítés ott sem tetszik.

Egyébként nem értem a beégetteknek ezt a az erőltetett bizonyítási kényszerét. Aki tényleg kaszált, az örüljön, dőljön hátra, de ne akarjon erőnek erejével verbálisan bizonyítani.

#571113 Ibiza Előzmény: #571023

benéztem és látom itt egy kismaki..aki gondolom már a hetvenedik nickjét dobta mert beégett.. szar lehet.. kemény csávó aki arctalan..pofátlan.. nagyon menő.. de gondolom arsen vagy vagy valamelyik hasonlóan szénné égett..sok ilyen kispályás pf szökevény van..

Én beírom a pozim..azt is amikor eladom azt is amikor veszem..(csak a heti..arany a bux hati..)a fajtádtól ezt nem láthatod..irigyek és ostobák vagytok..ez a sorsotok :)

"PF-OTP topikban 7k-nál %-ért,majd beszakadt az árfolyam!!!" biztos így volt ha egy kiskomi mondja.. mert tán be kéne pontosan linkelni..esetleg a későbbi beírásokat..az akkori árfolyamokat..de ez nem számít..elég csehszlovák..olyan rózsaszín zsdsz-es..illik hozzád.

#571074 Kissherceg Előzmény: #571073

"Nemcsak a világgazdaságot sújtja recesszió, válságba került a "csillagtermelés" is a világegyetemben - derítette ki egy nemzetközi kutatócsoport.

"A csillagok a galaxisok kulcsfigurái. Történetük feltérképezése ezért nélkülözhetetlen, hogy megértsük a csillagvárosok kialakulását és fejlődését" - hangsúlyozza a brit, japán, holland, olasz és portugál csillagászokból álló csoport, amely David Sobral, a Leideni Egyetem asztrofizikusának irányításával végezte a kutatásokat. Vizsgálataik eredményeit a Monthly Notices of the Royal Astronomical Society folyóiratban foglalták össze."

#571073 Kiss Zoltán Előzmény: #571036

Brrrrrrr Pöööööö Brrrrrrrr Pöööööö...........legalább is régen így lett vége az Esti Mesének a

tévében,aztán most pisilés,és irány az ágyikó!!!