Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#571062 banyaiz Előzmény: #571044

Otp -re is ugyanez vonatkozik megspékelve a forradalmi hatásokkal amik általában igen örömteliek , és alkalmanként 10-20%-os árcsökkenést hoznak.

#571058 Mancs Előzmény: #571030

Sp500-t már csak egy hajszál választotta el a 2007.-es 15XX-es csúcsoktól, 1470 körűl volt az idei max. Ez harmadjára (2000 és 2007 után) nem fog innen tartósan lefordulni.

#571030 banyaiz Előzmény: #571024

Azt tartom legesélyesebbnek, hogy elrángatóznak itt 1300-1400 között környékén és év végére felhúzzák 1500 környékére.

Ebben a szituban alap érdek a 2 nagy pártnak, hogy megegyezzenek egy csomagban ami nem viszi recesszióba usát.

Nagyon sok tényezős játszma ez.

Bármit mondani szinte könnyelműség annyira sokminden bekavarhat. Ki a búbánat tudná, hogy most arra fognak ráizgulni, hogy jön az év vége qe3 stb stb, vagy arra, hogy jöhet a megszorítás és jajj jajj. Kb mind a kettőre rá fognak csak milyen mértékben az megjósolhatatlan. :)

#571025 banyaiz Előzmény: #571017

Nem is érdemes összehasonlítani ebből a szempontból annyira más kaliber. De az alap gond az hasonló magas államadósság , költségvetési megszorítások kontra gazdasági növekedés. Persze teljesen más lehetőségek stb.

Most ebben a szituban ami a világban van Usa befékez akkor az katasztrofális következményekkel járna . Mert itt van az EU-s problémahalmaz is, amire egy tartósan recessziós környezet, hát nem a legjobb hatással lenne. :) Szóval jól lehet vele paráztatni a tömegeket.

Fel van adva a lecke nekik, lesz mire rángatózni miben mikor tudnak megegyezni.

#571022 big-ebuy Előzmény: #571021

na meg kérdés akarnak e profitot fizetni a rv-seknek vagy elnyerik a pénzüket öntéssel...és lesz profitjuk....13000re jöhet vissza

#571021 banyaiz Előzmény: #571015

Tegnap meghúzták 1%-al ma megöntik 2-3-al vagy kitudja mennyivel. De még az is lehet zárásra visszahúzzák 0- mínusz 1 közé amilyen idegzsibbadtak.

Vsz év végére esélyesebb az , hogy felcibálják a piacokat, de van azért néhány olyan téma a világban amire ha rápörögnek tőzsdék akkor lehet rendesebb esés is. Pl az egyik ilyen ez az amcsi költségvetési téma, a másik az eu válság szappanopera.

#571017 big-ebuy Előzmény: #571013

ott azért van belső gazdaság hazai termelők import-exportba is jók,nagy cégek-világ cégek,természeti kincsek,kreatív emberek tudása lóvéra váltva :művészek,sportolók ctr....könnyű felállni ha okosok...de itthon???tényleg más dimenzió:(((

Eddig talán %-osan ez az…

#571015 Fornit

Eddig talán %-osan ez az idei legnagyobb USA esés, ahogy nézem. (-2,46% volt az eddigi rekorder 06.01-én)

#571013 banyaiz Előzmény: #571012

Erre gondoltam én is, hogy ilyen szempontból jobb lett volna Obama bukása.

De végülis bárki lett volna az elnök ez egy nagy feladat úgy kezelni, hogy legyen is hiánycsökkentés, és a növekedés se legyen gallyra vágva teljesen.

Kb mint Mo helyzete, csak kicsit más dimenzióban. :)

#571012 Mancs Előzmény: #571006

Félő, hogy a képviselőházban a republikánusok betartanak Obamának. Pedig a költségvetési hiányt csökkenteni kell, nincs mese. Jó lenne, ha mindenki felismerné, ez nemzeti érdek. Ezért lett volna jobb, hogy ha az elnököt és a Kongresszus mindkét házának többségét is az egyik párt adja. Így viszont vérre menő politikai csatározások várhatók.

Re: Újabb hurrikán tart New York felé

#570990 BudFox Előzmény: #570971

certifikát az veszélyes..egyszer próbáltam csak én is...

Obama hozta a választást…

#570989 banyaiz

Obama hozta a választást, azt hittem szorosabb lesz. Néztem Floridában hát az durva volt, fej fej mellett sokszor pár ezer szavazat ide oda.

Nem tudom jó e ez piaci szempontból mert republikánusok vannak többségben törvényhozásban, talán egyszerűbb lett volna ha tőlük van az elnök is. Viszont annyira nem követtem kinek mi a programja.

Valahol olvastam a két jelölt cirka 1,5-2 milliád dollárt költött együttesen választási kampányra. Milyen szegényes . :) Hihetetlen pénzek egy választási kampányban.

#570971 Fornit Előzmény: #570967

Én nem devizázom, semmi ilyet nem tudok ajánlani.

Dax-ot certiben nyomom, na azt viszont meg nem ajánlom :)

#570970 BudFox Előzmény: #570963

jelentem a Dow Jones -ban a forgalom intenzitása a tetőfokára hágott, és már - 210 ponton állnak...illetve esnek.. a többiben még nem érte el a maximumot...

#570967 BudFox Előzmény: #570963

hányszoros tőkeáttéttel mered nyomni ? és melyik céget ajánlanád nekem devizára-dax- huf/Eur -ra ?

40 % az szép lenne...csak legyen az ember elég tökös hogy merjen egy ilyen bizniszt elindítani -jókor-jó helyen.