Kész röhej hogy több mint -200 pontos dowra sincsen érdemi elmozdulás...
Kész röhej hogy több mint -200 pontos dowra sincsen érdemi elmozdulás...
de má' igen :-))
"A Napba lehet nézni...de már nem"
még igy is csak a tegnapi mélypont körül vagyunk....
kezd kinnt beindulni az esés...azonban mi nem akarunk..csak itt ácsorgunk egykedvűen....nem akaródzik még a longosoknak relaizálni.
Visszavontam a záróbani eladásom, mikor láttam h mégsem lesz lekötés...lehet nem kellett volna. Lealább a dax-ban benne vagyok....
szerintem nincs benne hiba..én igy értettem :-)))
én a sötét oldalon állok tudod.... :D és fordítva is gondolkodom...fordított a logikám :-)
olvasd vissza előző írásod :)
nem rossz igy kezdésnek ez az esés....az a baj hogy még a longosok sem hiszik hogy ebből lesz bármilyen nagyobb esés azért vagyunk ilyen magasan...
MOndjuk nem feltétlen értem miért nem osztják meg úgy emberesen...
-1% közeli Oti az semmi,Rg is áll mint a cövek,Mollyt visszacsapták ellenállás alá,ez langyos víz tényleg,többszörösét szoktuk le és felfelé is mozogni külföldnek...vissza kell jönnie annak az időnem,de így legalább kénylemesen fordul az ember,nem beszakadunk seperc alatt! :D
és szerintem ez még mindig lepkefing,amit bux művel ,kíváncsi leszek mikor szakad el a cérna,mert ennél jóval komolyabb esésre számítok index és huf oldalról egyaránt
....ma egy 19k alatti buxal megelégednék de holnap nyitórés és szakadás......
na..ezért érdemes volt tegnap +13 pontig felhúzni az SP indexet...ma -15 ponton nyitott...és ki tudja hol áll meg...őrült egy világ lett ez a világ...semmi sem számít, mert mindig nyomtatnak új játékpénzeket...ez igy örökké nem mehet azt gondolom mindenki átlátja.
Mi itthon -258 ponton állnuk...tettszik a műsor...igy full shortban....már majdnem zárni akartam reggel :P
szerk:
Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről Nem írogatok többet snp indexről
ezért tartottam, mert csak kt mutty volt, nem volt kitörés
hát eddig mindig az volt hogy másnap már sokkal nagyobb emelkedés jött az esésre :-)
meglátjuk...azért a csúcsok közeléből mégiscsak könyebb esni...
USA eladósodottság 108.5 % .-) dúrva....minket meg szivatnak a 77 % miatt..
amikor ilyenekt írsz, mostanában egyből az jut eszembe, holnap meg dúrva emelkedéssel visszajövünk ide:-D
Jó lenne, ha nem a zárásunk után esne, holnap reggel meg megint zöld futik.