Szerintem téves,mert ex szerint minden kötvény lejár csődvédelem esetén,akkor erre sem fizethet 109-et,ha a többit töredékáron veszi vissza( vagy alakítja részvénnyé)
Szerintem téves,mert ex szerint minden kötvény lejár csődvédelem esetén,akkor erre sem fizethet 109-et,ha a többit töredékáron veszi vissza( vagy alakítja részvénnyé)
ez is egy reális scenario.
Én mégis a rv-cserére fogadok.
Unisuck, te becserélnéd rv-re a kv-eidet? mennyi rv-t fogadnál el?
pszáf-fel kitörölheted a feneked.
Én csak bizonyítékokkal, erős megalapozottsággal jelentek náluk. Eddig 4 esetben volt ilyen. Ügyvédem előre megmondta, hogy hiába, mert még teljesen vitathatatlan ügyekkel se foglalkoznak...nem hittem neki. Elküldtem 4 különböző esetben, ügyvéden keresztül és nélküle is panaszt.
Nemhogy nem lett belőle ügy, de még válasz sem érkezett!!!
Ez egy takony ország, banánköztársaság, banális emberekkel és értelmetlen bürokráciahegyekkel. Ott, ahol kéne működjön a bürokrácia, épp csak ott elfelejtheted
Attól tartok, hogy a meglepetés ereje már oda.. :-)
Ha holnap viszed a fizetési felszólítást, utána feltétlenül tájékoztasd a nagyérdeműt... Csabika autója esetén javaslom a gumira szögelést (mind a négyre ha lehetséges)
valszeg a 2. adagból kaphattál amit EETEK állítólagos pénzügyi lezárása után bocsátottak ki
"nemzetközi terjeszkedését támogatja, stratégiájának és növekedési
perspektíváinak előremozdítását segíti elő"
ilyen lépések utána nem történtek, nem volt további terjeszkedés, stb azt kéne igazolnotok
lásd flash reportok román beruházás 0 kb mindegyikben leírva
Persse. És van egy lényeges határ, amit szerintem el szeretnének érni (úgy nagyobb biztonságban lennének). Ha a kötvényesek felével megegyezik félév, ha a kétharmadával egy év haladékot nyerhet (csődvédelem) neki még nem, csak a Fidesznek van meg a kétharmada. Bár a félév is hosszú idő, az alatt egy újabb kötelezettsége ketyeg le. Ha én bedobom akkor lehet, hogy éppen eléri a 2/3-ot. ..:-))
Persze meg kell próbálni mindent.
Azért az elég nagy méreg lehet valaki odaadja 35%-on aztán később esetleg teljes árat is kaphatna, vagy felszámolják és magasabb árat stb. Ezért is lenne jó ha legalább számolni lehetne most mi jutna egy kötvényesnek felszámolásban. Bár ez sem jelentene sokat mert változhat, de legalább egy támpont.
eszem ágában sincs
csak arra gondoltam úgy könnyebben egymásra találnátok
vagy innen a kv-es infokat tedd át oda is
Ezért is lesz csődeljárás.
Ha sikerül meggyőzni a nagyokat,nyert ügyük van.
Kizárt hogy mindenki bedugja a fejét a hurokba a 2012-esek közül. Uni példájából kiindulva menni kicsit tömhettek vajon 2012-ből?
De ugye nem elzavarni akarsz? Jobbára részvényben érdekeltek vannak itt és lehet persze "érdekellentét" közöttünk (bár eddig mindenki jó fej volt, köszi) azt gondolom, hogy most mindenkinek jót tesz, ha tisztán látja a történéseket. Persze, ha minden kötvényes bedugná a tiló alá a nyakát rögtön emelkedne a részvényesi érték...
Az meg a jelenlegi részvényeseknek sem lenne jó, ha fossá higítanák a szart, aztán 2-3 év múlva járna úgy mint a Humet, persze közben ugyanúgy kilopják az értékeket.
Joga van itt mindenkinek sok mindenhez, csak ezek az ügyek évek, és kérdéses a kedvező végkimenetelük nagyon.
Legjobban akkor járnál ha valahogy a 2012-eseket kifizetnék teljes áron. De valószínű én sem adnám oda 35%-on nekik. Ennél csak jobban jársz valahogy akár még egy felszámolással is ennyi talán összejön, bár ez csak érzés, ki kellene vhogy számolni de hát ahhoz előbb valós képet kellene látni a cég mai állapotáról.
csődeljárásban a többséggel egyezkedhet
egyébként viszont szvsz nem
az előtte nem sokkal közölt pénzügyi lezárás történetnek nézz utána
http://www.e-star.hu/docs/i1331049902estarq4reporthu.pdf
vezetői összefoglaló 2. pontból kiderül hogy resz eszközvétel nem történt meg!!!! bérbe vette csak