Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#570492 Fornit Előzmény: #570480

A munkaórát így is úgy is ki kell fizetni neki. :)

Az Unicreditnek semmi köze a kötvényekhez, csak továbbforgalmazta őket.

Én is továbbpasszoltam az enyémeket Márciusban, nekem sincs közöm ahhoz, hogy valaki most k nagyot szív vele. Ugyanúgy a vevőm számlavezetőjének sincs köze hozzá, akin keresztül a vételi order jött. Ugyanúgy ahogy az én számlavezetőmet sem okolgathatnám, akin keresztül megvettem tavaly a ktv-ket ha tartanám.

#570491 exmnbs1 Előzmény: #570487

eredetileg 2014-eseket bocsátottak ki, majd a rövidebb kv-ekkel beelőzték őket

ebből sejthető volt hogy a kv storyval van némi probléma

uni, azt tudod-e hogy a júniusi vagy a szeptemberi 2012-esből adagból kaptál?

#570488 Tboy_ Előzmény: #570487

ezenkívül érdemes lehet összevetni, hogy az általuk Neked ajánlott ár és az aznapi tőzsdei ár hogy viszonyult egymáshoz

#570487 banyaiz Előzmény: #570477

Vsz erre csak akkor van esély mármint bebizonyítani, hogy a bank tudta, hogy bóvlit ad el, ha olyan időpontban vettél kötvényt tőlük amikor már egyértelműen látszott nagy a gond a céggel.

Amikor minden jól ment a cégnél látszólag részvény ár magasan jó kilátások mindenki optimista stb stb és neked akkor eladtak kötvényt vsz nincs az az ügyvéd aki rájuk verje, hogy ők rosszhiszeműen sózták rád.

Tulajdonképpen azt kellene bizonyítani, hogy az eladás pillanatában ők tisztában voltak vele gond lesz és mégis eladták neked. Ez elég nehéznek tűnik.

Vsz inkább a cégnél lehetne keresgetni nagyobb eséllyel, ha oda fajul a dolog.

#570485 Tboy_ Előzmény: #570482

ha az Unicredit kitöltetett Veled egy befektetői felmérést (mennyire ismered az értékpapírokat, milyen kockázatot vállalsz stb) és ott úgy nyilatkoztál, hogy nem igazán ismered a különböző eszözöket, a kockázatot meg kimondottan kerülöd, és ezek után eladott egy ilyen kockátzatos vállalati kötvényt, akkor ebbe talán bele lehet kapaszkodni

#570482 Unisuck Előzmény: #570481

Ja, az eltüntetéshez éretenek, mint nagyon sokan. Én nem az Equilor-nál jegyeztem, eszem ágában sem volt. Meg sem mozdult a pénz a bankban/ból. Bár tudom, hogy ennek semmi jelentősége.

#570481 Tboy_ Előzmény: #570477

hali

én is vettem ebből a remek kötvényből (2014/A), az Equilornál

sztem az értékesítőket nem igazán lehet megfogni, legfeljebb a céget

annak meg vagy lesz pénze fizetni, vagy nem

mindenesetre sanszos, hogy ahogy tellik az idő, egyre több mindent eltüntetnek...

#570480 Unisuck Előzmény: #570479

Az (apróbetűs rész miatt) az ügyvédem is ezt mondta, de azért lehetetlennek sem tartja. Gondolom, ha feleznénk a bukónak kinéző pénzt abból azért bekockáztathatna pár munkaórát. Nem beszélve arról, ha esetleg nyerne az a reputációjának sem tenne rosszat.

#570477 Unisuck Előzmény: #570263

Valószínűleg a bank hamar észrevette, észrevehette. De menniyvel is több információ áll a rendelkezésére, mint egyszerű parasztnak, akit megtévesztettek. Ha ez szándékos volt (már pedig szerintem az volt) akkor valahogy csak be lehet ezt bizonyítani, mégha nehéz is. Vagy túl naív vagyok? Össze kéne szedni a többi Unicredites károsultat is, hogy őket mivel kábították.Ha a módszer egyezik az szándékosságra utalhat, de hogy ez megáll-e a magyar bíróságok előtt...

#570474 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #570471

450 környékén látszólag szépen támasztják 30K-val, nem nagyon félnek, hogy nyakon öntik őket!?

Lehet, hogy venni kéne! :-)

Na mi van ma nem lesz li…

#570471 Kiss Zoltán

Na mi van ma nem lesz limites esés,vagy emelkedés,kezd ez a papír rohadtul kiszámíthatatlanná

válni!:)

#570428 Grizzly Géza Előzmény: #570424

Hé!

Ne plagizálj! ))))

Mi vagy te,köztársasági elnök?))

Ráadásul lebuktatsz,hova irkálok,hogy leszek így VIP tag?)))

#570424 exmnbs1 Előzmény: #570423

"(#18759) Re: pápá szása - de már ez a topik is veletek val tele - bocss ott a másik Értékelés: 0

előzmény (#18751: grizzly-geza) | válasz erre | Ma, 12:25

"Kihagytad,hogy sok kötvénnyel rendelkező befektető a higítás után átveheti a cég irányítását!!!

soósnak 650k-ja van,ki lenne golyózva!"

Soós már akkor tökön szúrta magát amikor elqrta a kötvényesek pénzét. HOVA LETT 10MRD HUF? ;)

A csőd/felszámolással is ki lesz golyózva, hiszen csőd/felszámoló biztost fognak kinevezni.

De még mindig jobb Soósnak egy megegyezés, mert különben nem fog túl sokat kapni, max amit kimentett 4000-en annak egy részét, mint a kötvényesek. Hacsak nem állapítanak meg valami büntető kategóriát a számára, mert akkor semmit.

watson"

#570422 Arsene Lupin Előzmény: #570412

A Flash Report számaival bajban lesz Csabika, mert a csődvédelem vagy a felszámolás előtti/utáni napokban kamuzni büntetőjogilag is veszélyes.