Ha így eredményesebb...
Az adrenalinbombát még megértem, de a pénzforrást... :)
Ha így eredményesebb...
Az adrenalinbombát még megértem, de a pénzforrást... :)
Mondjuk ha Titeket elnézlek, akkor nem sok mindenről maradtam le. ;-)
Mondjuk ha meg a kövekező gafira nézek, akkor nem biztos hogy emelkedésre gondolnék első pillantásra:
http://kepfeltoltes.hu/121106/S_P_500_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azt hiszem v.mikor tavasszal rakhattam fel ide először ezt az összehasonlítást, azóta szerintem hozta is nagyjából az elvárásokat, ha a folytatás is igaznak bizonyulna, akkor hamarosan itt gy nagyon durva csíkot kéne látnunk lefelé. Kíváncsian várom a folytatást. Nasdaq grafit most nem rakok fel, de az mintha már egy kicsit előrébb járna a mozgásban.
várjál még dec. 17-ig és még akkor is partvonal:-DDD
nem 9k óta, de nyár óta. volt egyébként longom is, azt lezártam. forogni nincsen időm, így csak tartogatok mindent. meg ránézek, ha rémhírek keringenek.
Sziasztok! Lassan eljön az a szint ahol azt gondoltam korábban hogy shortot fogok nyitni, de elővettem a nagyobb tf-es grafikat (Mol, Otp, Bux), és elment a kedvem tőle. Egyszerűen szerintem nincs itt az ideje még, szvsz túl korai erőltetni a dolgot egyelőre. Persze kisebb tf-en bejöhet a dolog, de én mostanában inkább csak a "biztosabb" dolgokra merek ráugrani. Pont emiatt (talán nem is biztos hogy jó ez így), nagyon kevésszer lépek poziba, jó ha havonta összejön 1-2 trade. Mondjuk eredményesebbnek eredményesebb ez így, de lassan új adrenalinbomba és pénzforrás után kell néznem. ;-)
Téged miért nem hagytunk a tó mellett éjszakai napozáson? :D
Csilla tudom mit érzel :(
"én meg shortolok az emelkedés óta.."
Melyik emelkedés óta shortolsz Csilla? Remélem nem 9K óta.. ,-)
(csak vicceltem).
Egyébként tényleg nem tudni melyik emelkedés óta.
Amikor 17000nél forogtunk és én vettem, tudom, hogy Te makacsul tartottad azért is a shortod. Gondolom ez a 16Któl jövő emelkedés óta lehet.
USA pluszban zárt.
lassan meg kéne nyitnom ezt a Bux grafikont, de más papír elviszi egész napomat ,-)
Waszikám a homályban nem vagy egyedül. én meg shortolok az emelkedés óta..már csak a dec. 17. lesz a megváltás:-9
örök homályban élsz így is :)
Jól van Waszi.
én nem tudom hogyan áll bux chart, csak azt tudom, hogy régóta felfele várom ,-)
20Kig elvártam, majd azt áttörve feljebb.
Ennyit tudok.
Elliottom az ending diagonal után kifutott fel, ahol tetőt rajzolt Bux.
Azóta nem figyelem, csak pszcihot nézek
Hagyd már magad.
írtam reggel nem rád vonatkozik..
Te örök longos vagy.. ,-)
Jut eszembe..Tropheus írj már pár sort lszi, hogy mi lett veled a hétvégi dologgal kapcsolatban, amit beszéltünk.!
Ma Molly mutatványt látva én is átálltam a világos oldalra...
Nem igaz, mert én kitartóan longolok otit régóta, csak veszegetek, nem adok el!
Gyűjtögetek mint a Misi mókus!
jól van, jól van, látom hogy TE longolsz szinte mindig OTPben, de többiek szinte csak hatiznak, Fornit nyomja még a részvényeket.
Hati kereskedésre mondtam, hogy lehetne longolni is.
Én szívesen beállok mellétek nagy pakkal, de ha rámvertitek mindig a shortokat, akkor nem pálya nekem a 800pontos kamatból 500, majd 500ból 200, majd 200ból mínuszos.
Ez 4% kamat mozgás, amíg akár egy évet állhat is az index. Hozzáveszem a tőke áttétet, és szép szopi nekem.
Inkább próbálok kitöréseket keresni részvényekben. ha nem jön be, az elvileg tartható, ha a trendje felfele áll, bvagy fordulatot mutat.