Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jh

#570213 Tapasz Előzmény: #570212

Ráadásul tavaly augusztusban buktam egy szép nagyot a longokkal. Nem szakadást szeretnék, elég, ha lemennénk 18800 közelébe.

#570212 Tapasz Előzmény: #570210

Nem vagyok pesszimista, csak szvsz usa-ban még nem volt igazi korrekció. Amúgy régóta meglévő hatikat billegtetem.

#570203 Hathor Előzmény: #570196

Na meg is van a 140es kamattartam :D

pff.. nem örültök gondolom

isten verése ez a kamat, bár ne lenne.

#570196 Waszeitung Előzmény: #570189

Bár látnám az az erőt ami miatt jól érezném magam longban..szédelgés van,pár száz pontos tinglitangli.Bankadó maradt,mindenhonnan elvonás,adóztatás megy,ájemef megüzente hogy nem vsze bennünket komoly,így mostanában összejövetel sem várható...mivel éjemef hírre mentünk pár ezer pontot így a negatív hír alapján most inkább lefelé lenne a sanszos.

Szívesen nézném én a napos oldalt,csak vmi eltakarja a kilátást...nekem most az az érzésem hogy egy fecske / molly/ akar nyarat csinálni.

#570189 Hathor Előzmény: #570177

Nem hogy egy jót longolnánk együtt mindnyájan.

Én komolyan a sok beverő miatt nem veszem.

Inkább kihagyom az emelkedést, ekkora pesszimizmus miatt, ami itt van nálatok, ennél nagyobb pesszimizmus csak E-starban volt, mondjuk az duplázott is egy hét alatt :D

#570177 Fornit Előzmény: #570173

A leg felháborítóbb, hogy nem zártam le nullában.....

(megtettem 200 pont minuszban.)

#570174 Waszeitung Előzmény: #570173

Én csak azt képzelem hogy megint opatva van a nép azzal hogy Molly ilyen súllyal van az indexben...de nyugi,fordulok! :D

Kamat kitágult 100 pontra,most gondolom megint bevárjuk 0-ba vagy minuszba promtot hogy tényleg jó legyen mindenkinek! :D

#570173 Hathor Előzmény: #570171

Kamattartam kitágult 65pontra.

Mit képzel ez a hati. Mi?!

Haláliak vagytok komolyan. ,-)

#570170 Waszeitung Előzmény: #570169

Zsupsz most nézem 5 milliárdos forgalom....vityáék már megint készülnek vmire,most megint kinek húzzák fel az árfolyamot? Mert mást el nem tudok képzelni hogy ez ne vmi stikli legyen mint a 20% visszavétele.

jh

#570169 Waszeitung

Nah elmentek ti a 3,14csába Mollyval...vajon mit látnak benne azin kívül hogy ta alaján kitört?

Re: nincs cím

#570121 wizes Előzmény: #570106

Jó ideje az otit csak gyűjtögetem, hatival meg sodródom, van hogy dt, van hogy swing.

Amíg nem lesz kiszámítható a jogalkotás, jogkövetés, gazdaság, addig marad a xarban tapicskolás.

De hát mit csináljon egy játékfüggő?

o)

Grat az E-kiszálláshoz!

Re: nincs cím

#570106 Hathor Előzmény: #569995

Üdv.

na kiszálltam ma +9 és 13%on az összes E-star papíromból, azóta leesett mínuszba a papír.

5nap alatt több mint duplázott az árfolyam, egy pihenőt megér az ügy ,-)

Ha lesz időm megnézem mi újság itt hatiban, de megmondom őszintén nem annyira csábít. Nagyon illikvid, nincs kinek adnom a pakkom, meg ezek mellett rám is veritek a shortokat, meg a kamattartamot :D

ja ezzel az utolsó gondolattal nem rád gondoltam Wizes barátom.