Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#570228 Vigkrisz Előzmény: #570214

pláne, hogy bét közleményekben azt közölte folyamatosan, hogy csak 190 milliója van a 2012-es maradék kötvényelre és kérte tisztelettel a befektetőket, hogy az ő bét közléseire hagyatkozzanak a döntéseik meghozatalánál - ha mégis kifizeti, az elég szélhámos gyanús

#570214 Arsene Lupin Előzmény: #570193

"Még februárig kihúzzák ha a 2012/A maradék kötvényt 109%-on kifizetik."

Csabikát akkor kasztrálni fogják a 35%-osok. Szép magas hang fog csatakozni a börtön kórusához.

#570205 birkanyiiroo Előzmény: #570193

pf-en csodálatos beírások születtek. Mai kedvencem:

(#18332) Re: E-Star a Sztár!!

Értékelés: 0

előzmény (#18307: sly36) | válasz erre | Ma, 14:39

szvsz a globális hangulat nyomja rá az ekakira is a bélyegét

gorogyeckij

----------------------------------------------------------------------

mivel smiley nélkül írta, valszeg komolyan is gondolta! )

#570200 Kiss Zoltán Előzmény: #570197

Engem szerdán és ma is kiütött a stop-hála Istennek,végre ismét használom-most lehet három napig limittel esik majd,aztán majd visszaveszem!Csak az a baj,hogy lassan összenövök a gépemmel!

#570197 Grizzly Géza Előzmény: #570187

Számítottam kis korrekcióra,de erre nem...

Már érnie kéne egy tulaj bejelentésnek múlt hét óta forgott majdnem 1 millió db.

#570193 Watson Előzmény: #570186

gyors kézre is szükség van mert akinél ott ragad a papír azt nagyon megégeti ;)

Kötvényesek között szétosztják a maradék vagyont szerintem, a részvényt meg le lehet húzni a digitális bioWC-ben. ;)

Még februárig kihúzzák ha a 2012/A maradék kötvényt 109%-on kifizetik. Ez olyan 500milla, feb 12-éig meg ami bejön törlesztgetik a nagyfőnöknek és a 7-800millás kamatfizetéskor lehúzzák a rolót.

Miután a közgyűlésen bej…

#570186 Kiss Zoltán

Miután a közgyűlésen bejelentették-többek között-ha nincs megállapodás- akár csődeljárást is kérhet maga ellen a cég,illetve látva a mai nagy esést.Este várható a BÉT-en a bejelentés,hogy

..........db kötvényt visszavásárolt a cég..........áron!

"Tök jó most Csabának lenni":Ha az árfolyam emelkedik,azért jó,ha zuhan azért!:)

A mai újoncoknak üzenem:ehhez a részvényhez,nem jó brókerre hanem jó pszichológusra lesz

szükségük!