Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#570077 Sly-- Előzmény: #570074

viszont, ha a mai gyertya nagy forgalmú piros gyertya lesz, akkor nem csak a mai rést fogja betölteni...

#570074 Dmode Előzmény: #570070

be kellett,hogy töltse a mai rést,ha tovább akar menni.

ma plusszos zárás esetén,boritékolható az 1000 ft rövidtávon.

ezt nem azért mondom,hogy bárki is belevegyen............

#570057 Bendeguz Előzmény: #570055

Egon megelőzte. Más nagyon nem lehet mondani róla. Korábbi csúcsot is elérte, technikailag adni kell. Fundásan meg a fene tudja, de mintha árazódna a siker és a túlélés.

#570054 Kissherceg Előzmény: #570052

nem, mást kereskedtem. Írtam, hogy csonka héten nem veszek. Nem fáj, örülök, ha sokan lekereskedték, nem lehetek mindenben benne :)

#570048 Kissherceg Előzmény: #567224

nem kis büfik csinálták ezt a meghúzást, ez 270-es fordulónál látszott, ahogy meg is írtam.

#570046 exmnbs1 Előzmény: #570039

"

A közgyűlésen elhangzottakból kiderül, hogy a társaság a likviditási problémák kezelésére több alternatívában is gondolkozik, melyek közül a részvénykonverzió és egy esetleges csődeljárás azok, amelyek eddig nem szerepeltek a vállalat kommunikációjában.

A részvényesek számára a jelenlegi alternatívák közül talán továbbra is az lehet a leginkább üdvözlendő, ha a kötvényesek hajlandóak jelentős diszkont mellett értékesíteni papírjaikat a vállalatnak. A rendelkezésre álló pénzeszközök azonban akár kevésnek is bizonyulhatnak, hogy a vállalat rövid időn belül 2,7 milliárd forintért vásároljon, így ha a mérleget minél előbb szeretnék megerősíteni, a részvénykonverzióra is szükség lehet.

Ez a részvényesek számára persze eredményhígító hatással járhat (egyelőre nehéz megmondani, hogy mekkorával, persze azért a kötvényes kötelezettségek nagyságát jól szemlélteti, hogy a tartozások felétől való eltekintés mellett is több mint triplájára emelkedhetne az E-Star részvényszáma a jelenlegi 500 forintos kibocsátási árat feltételezve), viszont a likviditási félelmeket akár egészében is eltüntethetné a részvény piacáról."

#570044 Dmode Előzmény: #570040

nemhogy venni nem mernek,még a legoptimistábbakat is kiszállni látom.........

#570043 Grizzly Géza Előzmény: #570039

Nem ismerhetem fel,stockholm-szindrómás vagyok.

Én értem hogy van kacsanova,de akkor sem mindegy hogy az első limiten vagy a negyediken adok el,kacsanova ide vagy oda.