Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Érden újépítésű házban t…

#587536 Kriszti@n

Érden újépítésű házban teremgarázs beállók olcsón eladók.érd. priviben.

Re: VI. Szinyeiben 61nm-8.9MFT

#583292 Hathor Előzmény: #583283

Már beszéltünk azóta róla, de többieknek írom, hogy jó az ár érték arány, és jó a ház is! Na meg Andrássy közelsége sem rossz. nagyker központ is a Szinyei.

Bérbeadás esetében szerintem 60E/hó körül lehet kérni érte.

Sajnos csak ünnepek után, közben tekinthető meg. A tulajok vidékiek.

Fűtése cirkó! Nagyszoba 30nm, ami utcai, három ablakkal az utcára.

VI. Szinyeiben 61nm-8.9MFT

#583265 Hathor

A Kodály körönd közelében, VI. Színyei Merse utcában kulturált, felújított társasházban földszinti, utcára néző 1,5 szobás, 61 nm-es lakás eladó. A lakás részlegesen felújított, jól alakítható.

A lakás részei: előszoba-konyha, WC, fürdőszoba, fél szoba, a nagyszoba galériázott.

Befektetésnek is ideális.

Kedvező ár 8,9 MFt.

szintén priviben, ha valaki érdeklődne.

Re: Gyors eladás Westendnél!

#583160 matgab Előzmény: #583099

látatlanban nem rossz ár. Persze sok függ a háztól, hogy az milyen (hány lakás, milyen állapotú stb) illetve magától a lakás elrendezésétől, fényviszonyaitól, állapotától, hova nyílik az ablak (utca-forgalmas/csendesebb, vagy belső udvar).

#583133 KawaBazsy Előzmény: #583105

Thx, Bpesten nem vagyok képben. Bnőm lakásának eladása tervben van, mondtak rá 300E/nm-es árat kb, amin meglepődtem, bár Budán, jó helyen van.

#583105 Hathor Előzmény: #583099

Vevő van rá franchise iroda által, kapott a hálózatunk egy lehetőséget alacsonyabb munkadíj mellett, így eladó is jobban jár, mert kevesebb a munkadíj amit ki kell fizetni.

Újlipótváros jó hely, Katona József sem éppen rossz, mert az elején van Újlipótnak és mégsem Visegrádi utca, vagy Hegedűs, vagy Kresz Géza.

Ez az ár szerintem baráti, de nem az a 100/nm-es alkalmi vétel.

200.000/nm ár nem rossz újlipótban, kis lakáshoz viszonyítva. Amennyiben vissza is bérelnék, akkor meg rögtön bérlő is van az ingatlanhoz. Ingatlanpiacot is elkezdik majd kihúzni a kakiból, jönnek majd a hitel megoldások, csökken a jegybanki kamat is.

Aki amúgy is venne egy ingatlant befektetésre szerintem nem rossz.

Kérdezd Matgabet, Ő a spiller ilyen kis lakások kiadásában.

Megmondja szerinte reális-e.

Meg kell nézni a kéglit, az nem kerül semmibe. Nyugati, körút, Westend közelsége, na meg a 3-as Metro, Margitsziget közelsége ebben az árban nem rossz.

Itt az új lakáshitel-támogatási rendszer

#583015 Hathor

Itt az új lakáshitel-támogatási rendszer

A kormány döntött a lakástámogatási rendszer átalakításáról - közölte a Nemzetgazdasági MInisztérium. A cél az, hogy többen tudják igénybe venni a kamattámogatott kölcsönöket, illetve, hogy ezen keresztül felélénküljön a lakáspiac.

Fontosabb változások:

A kamattámogatás mértéke állandó lesz, nem csökken évente. Ezzel a jelenleginél nagyobb mértékű támogatás lép életbe, amely alacsony és kiszámítható törlesztő részletet jelent a lakáskölcsön első öt évében.

Nagyobb összegű kedvezményes kamatozású kölcsön igényelhető. Új lakás vásárlása esetén 10 millió forint helyett 15 millió forint, használt lakás vásárlása, illetve korszerűsítés esetén 6 millió forintról 10 millió forint kölcsönösszegig ad majd az állam kamattámogatást.

A támogatott használt lakás értékhatár emelkedik, az állam 15 helyett 20 millió forintos vételárig támogatja a lakásvásárlást.

Meglévő lakóépület bővítéséhez is jár kamattámogatás, legfeljebb 10 millió forint kölcsönösszegig.

A hátralékos lakáscélú hiteladósok helyzetének megerősítését segítő konstrukciók igénylési határidejének meghosszabbítása 2013. december 31-ig.

A javasolt intézkedések a lakosság számára otthonteremtési céljaik megvalósítására kedvezőbb feltételeket biztosítanak. A kedvezőbb feltételek visszamenőleg, automatikusan érvényesülnek, így azok sem kerülnek hátrányosabb helyzetbe, akik még a korábbi feltételek alapján igényelték az állami kamattámogatott kölcsönt, tehát a kibővített kedvezmények visszamenőlegesen is járnak - közölte az NGM.

http://index.hu/gazdasag/2012/12/17/itt_az_uj_lakashitel-tamogatasi_rendszer/

VI. Bajza u. 36nm-8.9MFT

#582991 Hathor

Eladó a Bajza utcában egy 36 nm-es, harmadik emeleti utcai lakás

egy rendezett, portaszolgálatos, dupla liftes, 7 emeletes házban.

A lakás beosztása: szoba (utcai) 20, hall 8, konyha 3, fürdőszoba 3, előszoba 2.

2 nm-es loggia.

A szoba és a hall parkettás. Beépített szekrények a hallban és az előszobában.

A fürdőszoba kádas.

A házban központi fűtés van, a radiátorokon mérhető hőfogyasztással.

A lakás nagyon jó állapotú, azonnal költözhető egy tisztasági festés után.

Hangulatos, biztonságos otthon praktikus elrendezéssel, kitűnő helyen, jó közlekedésnél.

Ár: 8,9 M

Gyors eladás Westendnél!

#582988 Hathor

Gyors eladás:

Újlipótváros: XIII. Katona József utcában, elegáns társasházban, mfszt-i (alatta üzlet), 41 nm-es, 1 szoba + hallos (étkező), főzőfükés, Héra-gázfűtéses lakás eladó. Beosztása alkalmassá teszi rendelő részére is. WestEnd City Center, körút közelében. Jól kiadható, a jelenlegi bérlő is szívesen maradna! Közös költség: 7500 Ft. Ár: 8.9 M Ft

Csak ma holnap.

érdeklődés csak priviben.

Re: nincs cím

#570311 Justice Előzmény: #570060

Kéretik hozzám is bedobni ha van, de han incs akkor irjunk róla, vagy irjunk egyet, hogy legyen. :)

#570067 Hathor Előzmény: #570065

Szerintem mailben tovább dobhatod.

Csaba nem haragszik meg érte. Dolgoztunk mi ár együtt Csabával ingatlan ügyben személyesen.

E-starhoz köszi. Találtam még a spájzban eldugva a hátsó ficakban 543darabot, amit még 566-567en ki tudtam dobni :D

#570065 Bendeguz Előzmény: #570060

Sejtettem, hogy kiről van szó, ennyire nem vagyok még leépülve :) Neked pedig gratula a kiszállóhoz, szép volt! A lista olyan, mint az ingatlan.com, tételesen fel vannak sorolva lakások, képpel, alaprajzzal. De a többit majd nemsoós Csabától :)

#570060 Hathor Előzmény: #570038

NEm Soós Csabáról van szó..

hanem Bakiba Csaba mesterről.

Azt mondta nincs lista, én mondtam valszeg az van, most Te megerősítetted, hogy van listája. Nem?