Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#570010 exmnbs1 Előzmény: #570009

"Értékelés: -1

előzmény (#18002: Hathor) | válasz erre | Ma, 09:03

Mindenből kiszálltam!

Hathor"

#570004 exmnbs1 Előzmény: #569997

"Ismét egy 15 %-os, limittel történő emelkedés, réssel. Ez már a második rés egymást követő napon. Ha ma is réssel nyit, akkor viszont bejön a fent nevezett formáció tökéletes ellentéte: 'three white bearish (!!!) gap' ! Azaz a rés megjelenése után felkészülhetünk arra, hogy a befektetők az őrült mozgások után kijózanodva visszavesznek a lendületből, és profitrealizálásba kezdenek. A közel duplázódás után törvényszerűen jön majd a profitrealizálás. A papír hosszú távú sorsára az jelent majd útmutatást, hogy mit kezd a most még érvényes szigetfordulóval. Ha a várható korrekciót a sziget túléli, akkor egy lassabb, megfontoltabb emelkedésbe kezdhet. Ha a sziget megszűnik, azaz a 400 alatti rés visszatöltésre kerül, akkor viszont érdemes lesz óvatos hozzáállást tanusítani a papírral szemben, mert jöhetnek még kellemetlen meglepetések fundamnetális oldalról."

https://www.kbcequitas.hu/elemzes/q/111241162/

#570001 Dicsák Előzmény: #569996

"A közgyűlésen elhangzottakból kiderül, hogy a társaság a likviditási problémák kezelésére több alternatívában is gondolkozik, melyek közül a részvénykonverzió és egy esetleges csődeljárás azok, amelyek eddig nem szerepeltek a vállalat kommunikációjában.

A részvényesek számára a jelenlegi alternatívák közül talán továbbra is az lehet a leginkább üdvözlendő, ha a kötvényesek hajlandóak jelentős diszkont mellett értékesíteni papírjaikat a vállalatnak. A rendelkezésre álló pénzeszközök azonban akár kevésnek is bizonyulhatnak, hogy a vállalat rövid időn belül 2,7 milliárd forintért vásároljon, így ha a mérleget minél előbb szeretnék megerősíteni, a részvénykonverzióra is szükség lehet.

Ez a részvényesek számára persze eredményhígító hatással járhat (egyelőre nehéz megmondani, hogy mekkorával), viszont a likviditási félelmeket akár egészében is eltüntethetné a részvény piacáról."

"A rendelkezésre álló pénzeszközök azonban akár kevésnek is bizonyulhatnak, hogy a vállalat rövid időn belül 2,7 milliárd forintért vásároljon."

És ha mégis összejön?

#570000 Arsene Lupin Előzmény: #569996

Shortolás lehetőségének hiányában a csodaváró beragadtak oda teszik az árfolyamot, ahova akarják. Ha meg senki sem akarja eladni, miképpen már többen is letették a nagyesküt, akkor bizony meg kell várni a nagy pánikolós napokat. Mert kiszállni nem lesz könnyű.

#569997 Bendeguz Előzmény: #569967

Részvétem és üdv a "klubban". Nekem részvényből lett végül 35%-os kiszálló. Nem direkt, így alakult. 1 darabot tartok arra az esetre, ha netán az 1 szavazatommal besegíthetek a tulajdonostársaknak a "jó" kiszállóhoz. Sose lehet tudni. Exmnbs belinkelte mit tudsz tenni, más lehetőséged egyelőre nincs.

#569986 exmnbs1 Előzmény: #569985

miért adná el?

fizessék ki

ja hogy a beígért fejlesztés helyett magánrepülőzésre stb kellett a pénz?

Ebitda becslésnek meg a fele sem lett igaz?

#569985 Dicsák Előzmény: #569981

A beragadt részvényesek meg libák, idióták, és röhögsz rajtuk.

Kétszínű rosszindulatú beteg ember.

Miért nem adta el, láthatta végig, hogy merre haladnak a dolgok!?

#569982 Kiss Zoltán Előzmény: #569981

Három napig a szőlőben dolgoztam,tudatosan nem néztem ezt a .......t,de most érdekelne mi történt EX,csak a lényeget,ha lehet?

#569972 Grizzly Géza Előzmény: #569967

Őszinte részvétem.

A kötvény nagyon jónak tűnt akkor még. Én is vacilláltam és sajnos a részvényt választottam. mit nem adnék egy jó kis 35%-os kiszállóért :)