Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569970 rbbj11 Előzmény: #569967

Azt pedig nem fogod tudni bizonyosan eldönteni, hogy jársz a legjobban. Mivel a cég pü-i és egyéb helyzete kevéssé átlátható, nem tudhatod biztosan, hogy felszámolással vagy 35%-os kártalanítással vagy egyszerűen kivárással jársz a legjobban.

Ez sztem egyéni kockázattűrés és mérlegelés kérdése, melyik a jobb a három közül. Az idő pedig majd vmelyiket igazolja

#569969 rbbj11 Előzmény: #569967

azt nem értem, miért nem vettél egy-két rv-t, h. közgyűlésre bemehess? Ha már ennyire ott szerettél volna lenni

#569967 Unisuck Előzmény: #569950

Most regisztráltam erre a fórumra. Kényszer "kv-s" vagyok. Az Unicreditben szivattak meg ezzel a kqa kötvénnyel. Persze a prémium bankos kis **** mossa kezeit. Lehet oltani, hogy naiv vagyok, meg hasonló, de inkább ezt kéretik elhagyni. Baromira alulinformált vagyok az igaz, és ehhez képest sokat veszíthetek. Vettem a fáradtságot és álldigálltam pénteken a ház előtt a közgyűlés végéig. Várt ott egy részvényes is, sokat beszélgettünk. A végén bementem és még vagy másfél óra várakozás után beszéltem a nagyfőnökkel, két másik ember jelenlétében. Nem lettem okosabb. Máig sem tudom, hogy mit kellene lépnem....

#569961 banyaiz Előzmény: #569958

Ha így van akkor érdemes minél előbb oda menekülniük mielőtt még vmi jogi csűrcsavar miatt lehetetlen lesz. Ehhez képest én nem érzékelem a nagy sietséget. Igazi zavaros vízben halászat ez a papír. :) Kb szerintem a következő néhány hónapban 100 Ft- 1500 Ft között bárhol lehet.

#569956 exmnbs1 Előzmény: #569954

nagy lóvét akartak Resz eszközvétel és refinanszírozásra bevonni

aztán gyorsan eladták

#569954 banyaiz Előzmény: #569950

Van néhány hetük, hogy megegyezzenek vagy valahogy nagy lóvét bevonjanak, vagy csődvédelem. Aztán a csődvédelem 4 hónapja alatt mi történik ha eljut oda ?

Akármi is lehet itt még.

#569952 Kissherceg Előzmény: #569929

azért nem kellene minden új fórumozóba belekötni, aki most regisztrált.... Élni, élni hagyni!

#569950 exmnbs1 Előzmény: #569945

szerényen T+21-et kötöttek ki kv fizetésre kb

ebben vannak most

már letelt az 5 nap mehet a követelő levél nekik majd még 3 hét, és akkor mehetnek a bíróságra a kv-esek

#569949 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #569941

Ezeket:

Csőd,libatömés,halál,pusztulás,átverés,kamu,tartató,felbeszélő,alamizsna,klónok, csabika,sitt,felszámolás,hóágyú,sípálya-kötvény,eladás,rézb@szó,bristoli csöves,etc...

egyéb szavak használatával hiteltelen vagy,tehát a belépőd itt a szakmainak látszó dumával egyes osztályzatot érdemel.

:-)

#569948 Arsene Lupin Előzmény: #569941

"Eleg komoly ellensegkep alakult ki ezen a forumon .."

A féregirtók fórumán sem dicsőítik a férgeket.

#569945 banyaiz Előzmény: #569940

Az igaz, de ehhez képest annyira nem ambícionálták, hogy minél előbb összehívják ezt a közgyűlést. Zavaros nekem nagyon ez a történet.