Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569941 ZZZZZ Előzmény: #569932

Eleg komoly ellensegkep alakult ki ezen a forumon ...

Nem tudom mit kellene irnom, hogy ne ceg kozeli kamu ember legyek :)

Mi a baj a ZZZZZ nevvel?

#569937 banyaiz Előzmény: #569935

Tulajdonképpen semmi érdemi nem történt a közgyűlésen. Nincs egyelőre világos forgatókönyv a megmenekülésre, nincs csődvédelem, nincs felszámolás sem egyelőre.

Felhatalmazást kaptak arra amit eddig is tettek közgyűlési felhatalmazás nélkül. :)

A helyzet ugyanaz mint közgyűlés előtt vsz.

Árfolyam erre kb alsó felső limit között bármi. :) Inkább alsót tippelném ha muszáj lenne.

#569934 Arsene Lupin Előzmény: #569931

"...egy a lenyeg tenyerbe maszo ex a tulzot sertegeteseket nem szeretem...."

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Csendben onanizálhatna a másik topikban, nem kell ez a mutogatósdi hozzá.

#569933 Dicsák Előzmény: #569931

Ne idegesítsd Magad ezen a két hugyos nyugdíjason. :) Rokant emberek, ennyi örömük van az életben. :)

#569931 Higins79 Előzmény: #569923

Not meg soha nem utotem meg de ex tulzasba visszi mar ami olyanokra kenyszerit hogy a vegen ipcim alapjan utana nezesek... Amugy Kispesti gyerek vagyok es nem teszem fel a tozsden a lakas arat ...a gyari munkas nem serto mert igen a mercedesznel dolgozom energetikuskent amit szerintem ex azt se tudja mi fan terem... Koze nincs a gyartashoz de megis tole fugg....egy a lenyeg tenyerbe maszo ex a tulzot sertegeteseket nem szeretem....

#569929 exmnbs1 Előzmény: #569928

"Nm tozsdezem, sajat nevemen regisztraltam energiaszektorban dolgozom"

neve ZZZZZ, aha

#569928 ZZZZZ Előzmény: #569899

A kerdes komoly nem vagyok penzugyi szakember. Az EStart eloszor tavaly lattam az E&Y ev vallalkozoja dijatadon ahol a vezerigazgatojuk elkuldte a politikai vezetest a fenebe...

Iden tagja a biralobizottsagnak :) kivancsi vagyok mit fog mondani

Nm tozsdezem, sajat nevemen regisztraltam energiaszektorban dolgozom. A "klonnevhez" nem tudok mit hozzatenni.Privatban tobbet is elarulok.

A h1 -es -2MM eredmenyben van egy - 4MM penzugyi raforditas amit nem ertek. De az ebitdaja jo a cegnek (felteve ha kifizetik es nem bontogatja fel a vevoi szerzodeseket)

A merlegen beluli mozgasokat szinten nem ertem erre vonatkozott a kerdesem

#569926 exmnbs1 Előzmény: #569923

a privátbankosok mind higins meglátásait várják, lásd 1. táblázatban ott a kv forrása

remélem ők is így gondolkodnak))))) és jól beintenek

#569923 Arsene Lupin Előzmény: #569918

Azt nem értem, ha úgyis további emelkedés lesz, akkor minek idegeli itt magát. Dőljön hátra, és élvezze csendben a nyereményét!

#569922 Higins79 Előzmény: #569917

Ki nez mar magadba ...te gondolod magad tiszteseges becsuletes embernek...kepzeld lehet h tobb megtakaritasom van mint egy kirogot bankosnak aki itt osztja az eszt ....el vagy szallva magadtol de nem is ertem ilyen embert hogy turhet meg itt a kisherceg