jóvannnaaaa leesett :-)))))))))))))
takarítsd ki kérlek, ha ráérsz
jóvannnaaaa leesett :-)))))))))))))
takarítsd ki kérlek, ha ráérsz
V6os longot nyitnék :))
auto topik? :)))
Ebben van valami........
Azért telefonon megemlítettem nekik, hogy ne én fizessem már a rezsiórabérét a szerőnek, ha csak kísérletezik..............
Amennyibe kerülnek, kellene ...
:)
azt hittem, értenek hozzá:))))
A ... Kárpát utcába?
Sok munka, mégtöbb kínlódás, rendkívül nagy szívás. Ritkán jön össze úgy és az, amit elterveztél. Ha mások munkájára vagy utalva időnként, sajnos, nem csak megbízható, jóminőségű munkát kapsz.
Végig csináltam párszor, kevesen dolgoznak becsületesen (példa a környezetemben : autoalkatrész-cserélgető - mint autoszerelő, szobafestő-mázoló - mint autofényező, stb ...)
De ha elkészül és elégedett vagy no meg ha kipróbálod és használod ...
Az az igazí élmény.
Azt képzeld el, mogy a feleségem ML dzsipjén, kicseréltemaz AC pumpát, mert ezt írta hibajelként, továbbra is leállt, utána az üzemanyagszűrős, mert még mindíg üzemanyag rendszert írt hibának, de továbbra is leállt, utána főtengely jeledó következett, mert azt is írtahibáak, de ez sem oldotta meg a problémát.
Melegen, egyszerűen lállt, majd, ha visszahült, elindult újra.......kb fél óra...
Elagem lett bevitettem a Kárpát utcai Merci szervízbe, ott 2 napja próbálják a hibát megtalálni, eredménytelenül.........
Kész........
Szia.
Már nekem is rég az volna, de asszony lebeszélt........
Ezért szeretem a veterán gépeket.
Persze, volt kivétel : Citröen DS2 ...
Sziasztok.
egy jótanács, autó vásárlás előtt állóknak:
SOHA NE VEGYETEK ELEKTRONIKÁVAL TELI KOCSIT.........FŐLEG NE MERCEDEST..........
F@stalicska mindegyik........
Légrugósat, meg messziről kerüljétek el, nem szabad érte pénzt adni........
Ha valakit esetleg ezek után is érdekel, az autóm eladóvá vált........
1999-es, w220 s500, ezüst metál, 18" Mae kerekekkel, 10 légzsákos, stb.........
1 éves korától egy gazdás(én volnék), 13x000 km, megkímélt, most már az összes légrugó cserén esett át, igaz, ez em garancia arra, hogy nem szvrik be valamelyik.......
a pi................ba...............
"Motoros Barátunk!
A HírTv-én futó „motoros életmód magazin”, a Széles Út és a MOTaMOT alapítvány közös Széles út-estet tart:
2009.06.05-én (péntek) du. 6 órai kezdettel!!!
Du. 7 órakor MOTOROS FELVONULÁS!
Helyszín: RETRO JAZZ KLUB, Tiszafüred (Tiszapart)
Belépés: DÍJTALAN
Rajtad kívül velünk lesz:
- Pingiczer István (az „ős” streetfighter)
- Angyal Zoltán „SZEMÖLDÖK” (streetfighter világbajnok)
- a Keleti Motoros Egyesület (Magyarország keleti csücskének Motorosai)
- Motoros Szívek (női pályamotorosok)
valamint jelentős mennyiségű étel és ital roppant kedvező áron
Várunk minden Motorost, vagy motorozást kedvelőt, de azt is, aki szereti a jó beszélgetéseket, riportokat érdekes és értékes emberekkel. Olyanokat, akik szeretik a jó zenét, szeretnek jó közösségben bulizni.
Fellépők:
BLACK-LIGHT
PAPA BLUES BAND
ÚTONÁLLÓK SZABADCSAPAT
SZÁMÍTUNK RÁD!
Mutassuk meg újból a világnak: … illa berek - nádak erek, a Motorosok jó emberek…
Amennyiben szállás igényed van, sátor, kemping, faház, stb. (igen baráti áron találsz ilyeneket Tiszafüreden), hívd Szabó Pétert: 06-30/ 625-2770 telefonszámon.
SZÉLES UTAT!
TOVÁBBI BALESETMENTES KÖZLEKEDÉST MINDENKINEK!
Motoros üdvözlettel: a Széles Út szerkesztősége és a MOTaMOT csapat"
M3-A303 azt ott is vagy. London határától azért legalább 3 óra, de eltéveszteni nem lehet. A Discoveryn is bemutatták már. Elég neves múzeum. Schumacher 96-os Ferrarija is ott van =) Néha bele is lehet ülni.
Hopp, köszi az ajánlást, elmentettem, ez nincs is messze.
90Le-s A3... menten berosok... http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2009.06.02.&377435;, hamarosan A8 1.4 TFSI....
:DDD