a nol-os palinak lehet csak így pletyka szinten vetített valaki két pogácsa között
a nol-os palinak lehet csak így pletyka szinten vetített valaki két pogácsa között
"A vezetőség már rutinosnak mondható a felszámolást kezdeményezőkkel folytatott tárgyalásokban: mostanában több beszállítóval és hitelintézettel is sikeresen ütemezték át a tartozásaikat. Most - mint állítólag elhangzott - másfajta érvényes felszámolási kérvény sincs a cég ellen."
ezt írta a nol látta valaki a közleményben?
nekem egy légvárnak néz ki az az egész likviditási jelentés, komolyabb hozzáállásra számítottam
"A folyószámlahitelekből rendelkezésre álló források a „pénzeszközök” sorban
szerepelnek (limitnövekedés figyelembevétele nélkül)"
lát valaki ilyen nevű sort?)))))))))))))))))))))))))))))
a személyüket a kutya sem szavazta meg Soóson kívül.....
"19/2012. (11. 02.) Közgyűlési határozat:
A Közgyűlés ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúan úgy dönt, hogy a létesítő okirat XII/3. részét az alábbiakra módosítja a módosító javaslatnak megfelelően:
3. A társaság Audit bizottsági tagjai tevékenységükért a közgyűlés által meghatározott mértékű díjazásban részesülnek."
ezek volnának a klónok? ))
"19/2012. (11. 02.) Közgyűlési határozat:
A Közgyűlés ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúan úgy dönt, hogy a létesítő okirat
XII/3. részét az alábbiakra módosítja a módosító javaslatnak megfelelően:
3. A társaság Audit bizottsági tagjai tevékenységükért a közgyűlés által meghatározott mértékű díjazásban részesülnek."
ezek volnának a klónok? ))
))
Miért, van itt olyan, aki f*sik a NAV-tól?
Novemberre is megvan az újabb 10 mrd?
http://www.portfolio.hu/gazdasag/tizmilliardnyi_csalas_leplezodik_le_havonta.175131.html
megláttam a blogját, egyből a csődtv után kaptam
egyik nap beadás bíróságra, másnap E-Star cs.a
már ha nincsenek felszámoltatók 1. fokű végzéssel......
egyértelmű volt a kussolásból hogy csődjogsira megy ki a játék, (nem véletlen kérdeztem rá egy csomószor) és semmi reményteli nem hangzott el
ezeket régesrég le kellett volna zongorázni sunyítás helyett
Huha meg nem futottam at de ez a mondatod mosolyt csalt az arcomra..kisebb gond van mint gondoltad...
"Megjegyzések a fenti táblázathoz:
Az adatok nem tartalmazzák a sárospataki, valamint a Fejér és Veszprém megyei
projektekkel kapcsolatos hitelek javasolt törlesztésének hatásait (összesen 1,7
milliárd Ft).
A hódmezővásárhelyi projekttel kapcsolatos hitelszerződést a Bank nem mondta fel"
legfőbb ideje hogy a bank felmondja, hisz szerződést felbontották
a lengyel számot elfelejtették?
vigkrisz is jól nyomja a pf-en. Hathornak meg jó oka volt a titkolózásra.
sehol egy sajáttőke szám, velszeg nem is pozitív, sem EBITDA becslés.....
A táblázatokat nagy képzelőerővel és vastag bőrrel a pofájukon alkották meg. Azok, akik a nevüket adták hozzá, számíthatnak kellemetlen kérdésekre majd a nyomozás során.