azt is el tudom róla képzelni
higins, ezt befejezhetnéd: http://www.campwildgirls.com/wp-content/uploads/2009/12/Holly-and-the-Wild-Goose-Chase.jpg
Ex csak állatvédelmis
meg állítólag az emailjeiben mindenféle ígéreteket is tett kérve a családi eszközök betolását
extől sose hallotam konkrét árfolyam jóslatot, nem úgy, mint pl. formertől, aki nem csak árfolyamot, hanem hozzá tartozó legkésőbbi időpontokat is rendszeresen megadott, ugye? Az minek minősül?
egy szóval sem mondtam soha hogy vegyed nem valóst állítasz megint.....
csak téged ugratlak ...hogy vedd észre magad
pontosabban ő az, amint a bennfentes beültető brigád is
röviden a válasz ige..fizetik érte ..szerinted pozi nélkül mi fosért nyomja két helyen is 0-24ben?
ezért fel lehetne jelenteni..utána kellene nézni a btk-ban van e ilyen bűntett../az emberek átverése megvezetése nagy anyagi kárral párosítva:)mert sokaknak sok kára keletkezet a megvezetéséből..
Figyelj már te beteg ember, te továbbra is azért szurkolsz, hogy minden e-staros bukja el a pénzét?
"Ugyanakkor a miniszterelnök minapi bejelentése, miszerint az állam jótáll az önkormányzatok kifizetetlen számláiért, alapvetően befolyásolja a - például George Pataki igazgatósági tagon keresztül Orbánhoz közel állónak tartott - társaság jövőjét."
aztán pedig levezette hogy miért is nem)))))
". Ezen kívül még mintegy 370 milliónyi lejárt követelés áll fenn önkormányzatok felé. Ennek nagy része Hódmezővásárhely, de a várostól kevesen várnák, hogy a harcias pereskedés közepette a zsebébe nyúl. (Igaz, a cégnél úgy tartják, ezeket a pereket bizonyosan megnyernék, csak kérdés, mikor.) A többi kistelepülés, amelyek tartozása viszont a kormányfő szavai alapján nemsokára rendeződhet."
Nol a múltkori cikkben 2mrd kártérítést követelt az államtól a kiskötvényeseknek
ha a most emlegetett 370m bejött volna, akkor sem lettek volna a kv-esek 109-en kifizethetők.......
"a vezetőség már rutinosnak mondható a felszámolást kezdeményezőkkel folytatott tárgyalásokban"
Cigány libát lop, elrejti a kabátja alá, settenkedik hazafelé.
Egyszer csak megállítja a rendőr :
- Hová mész Gazsi?
- Miféle libát?
Ott van az a mikulás sityak alatt! (csak az nem kellett senkinek :-)