Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569579 nemértem Előzmény: #569578

Szegény Ex, szegény Vitriol ! Oda az utolsó örömforrás.

Talán egy pestis járvány még őszinte örömet okozhatna, de az E-Star egy darabig nem valószínű.

#569568 Grizzly Géza Előzmény: #569566

Ismerjük egymást valahonnan??? :D

ex: mire azt kicserélném addigra az e-star üstökös üzemmódra váltott és elhagyta a naprenszerünket ))

#569562 Higins79 Előzmény: #569557

Pelenkara felre van teve csak hobby a fagyi penz keresese.de vigyazon mert a a kaviar penzt is hamar elbukhatja re:tobb kevesebb siker...otp

#569557 Arsene Lupin Előzmény: #569556

Ne nagyon villogjon a fagyipénzével, mert az könnyen elolvadhat egy infóért rinyáló amatőr szerencsejátékos kezében. Tegye félre pelenkára.

#569556 Higins79 Előzmény: #569552

Egyszer nem irtam be tuti infokat csak magan velemenyt..szeretnem ha valosokat allitana .soha nem irtam tuti es benfentes infot..de mondtam mar egy fagyira meghivhatom lehet tobb gomboc is:-)

#569552 Arsene Lupin Előzmény: #569549

Ugyan már, ne hülyítsen itt. Infóért pitizik, miközben játssza a tuti infókon alapuló funda befektetőt. Fagyipénzes szerencsejátékos csak, aki egyszer jó lapot húzott, és ettől azt hiszi, hogy észt is kapott.

Re: Hírzárlat

#569550 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #569545

Na akkor értem már mitől volt olyan morci....Csak arra próbáltam célozni, hogy valszeg nem Hathor volt! (gondolom neki több van...)

#569549 Higins79 Előzmény: #569547

Hol osztotam az eszt..te tenyleg egy p.cs vagy:-) sertegetesen kivul nem tudsz mast....csak pofara ne esel:-)

"Szia. Megertelek hogy n…

#569547 Arsene Lupin

"Szia. Megertelek hogy nem adsz ki adig infot....csak annyit valaszolj a kedelyallapotod jo volt mikor elhagytad a termet:-)

higins79"

Reggel még az észt osztotta.