Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569463 Higins79 Előzmény: #569456

Orulok hogy informaciot gyujt rolam..de maga semmit nem tud rolam es nem is fog mindent megtudni..lassan fenyegosdi megyunk at? Ilyenkor magat minositi...inkab az otp-jet feltse mert beverik ha Viktorka atvallalja az onkorit hitelet....

#569462 Dmode Előzmény: #569458

neeeem:)én csak a chart-ot nézem,és az mutatja.ne feledd havi bontás mutatja.

viszont az esés is nagyon komoly volt harmincadolás,csödöt árazva,és ha ez elmúli esetleg,akkor olyan utemben is fog visszamenni,ahogy esett.

ha esetleg sydny-ben leszel egy magyar étteremben.ahol nagykanizsáról,zsuzsi és gábor a fönök,puszilom öket:))

#569458 Zotya32 Előzmény: #569421

4000? ezzel kecsegtetsz? :) en benne vagyok, sot orulnek neki 3700 ft x300 db lenne a nyero... azert valljuk be, ez elegge irrealis arazas lenne....

#569456 Arsene Lupin Előzmény: #569446

De még mennyire. Abból is kap majd, ha folytatja a hangos onanizálást. Miért nem tud csendben örülni az igen ritka sikeres vételének? Úgy értesültem, hogy amúgy nem egy kaszakirály.

A közgyüli zajlik tovább…

#569455 Fornit

A közgyüli zajlik tovább:

.....Majd egy Tibor nevű előadó lépett a pódiumra, aki válaszolt a befektetői kérdésekre. Tagadta, hogy csőd lesz, tagadta trianont, tagadta, hogy felszámolási kérelmet nyújthatnak be a cég ellen, tagadta, hogy nincs auditált mérleg, tagadta trianont és tagadta hogy a vezér épp síel ma. És tagadta még trianont is. Megerősítette a befektetőket az 5000 forintos célárban, ami körülbelül 1000%-os hozammal kecsegtet. Majd rövid szünet következett, ahol Guszti Bohóc szórakoztatta az egybegyűleteket. Különböző trükköket mutatott, be például elkért egy ezerforintost egy az első sorokban űlő úrtól, tapsolt egyet, és már csak 350 ft volt a kezében.

http://i3.ytimg.com/vi/68lmJNsbL9o/1.jpg

Ezután kisorsoltak az egybegyűltek között egy 3 alkalmas Eplényi síbérletet, kiosztották az egyik FB tag által írt körlevelet, majd valami különös Kacsa-Nova nevű szerkezet elé invitáltak mindenkit. A nagy tülekedésben riporterünk távozott a helyszínről.

#569453 exmnbs1 Előzmény: #569452

"A vezérigazgató hozzátette: a végelszámolás semmiképpen nem célja a társaság vezetésének. A csődvédelem kérése nem opcionális egy cég életében, hanem szükségintézkedés, amit a menedzsment - ha szükséges - köteles megtenni befektetői és hitelezői érdekeinek védelmében. Az E-Star 2,25 millió euró nettó veszteséget könyvelt el 2012 első félévében, míg egy évvel korábban 7,66 millió euró nyeresége volt."

http://privatbankar.hu/reszveny/e-star-a-kotvenyeseknek-van-miert-izgulniuk-250648

#569450 Grizzly Géza Előzmény: #569444

Szülinap lesz,tortát sütünk(tehát én a monitor előtt ülök és szorkolok az ügy sikeréért),majd hathor blogját figyeljük,ha már ide nem ír.

Kérdésem nem lenne,de egy laza pogácsa-esőt megérne a dolog

#569448 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #569445

Na menj a p@csába :-) Várjuk a folytatást, bár nekem lassan lépnem kell, de mire visszaérek remélem lesz haszon télire :-)